Setari Cookie-uri

Geanta-plic stil servietă este noua modă la birou și la școală! 

Câte puțin office, un dram de școlăriță, puțin din liniile androgine dar și multă feminitate, prețiozitate și sofisticare. Așa se caracterizează geanta-plic stil servietă, atât de cool în acest sezon dar și după venirea primăverii.

Ce înseamnă mai exact geanta-plic stil servietă? Ei bine, așa cum îi spune și numele este o îmbinare de elemente. Câte ceva din dress-code-ul business. Câte ceva din elementele genților de mers la școală. Și ceva mai mult din detaliile sofisticate, eclectice ale acestui sezon, la limita dintre feminin și androgin, prețios și effortless, casual și de seară.

Totuși, vorbind despre geanta-plic stil servietă pare că această piesă ar exista de sine stătătoare. E bine de știut că mă refer, de fapt și de drept, la acele serviete stil clutch, pe care adesea am început să le purtăm la birou sau la întâlnirile de afaceri, în locul poșetelor de mână, rigide și lipsite de creativitate sau a genților de umăr, de care ne-am cam plictisit uneori. Și când ne plictisim de vechile genți, de poșete office, de Tote sau genți de mână, sau și mai rău, de serbedele și monotonele serviete clasice, ce facem? Păi, în acest sezon alegem în locul or clutch-uri stil servietă. De ce? Pentru că putem!

Citește și:

Descoperă totul despre coafurile effortless-șic

Poartă clutch-uri stil servietă așa cum le-au propus marii designeri în prezentări

De unde știu eu că putem? Să zicem că am luat trendurile la ”puricat” și asta am descoperit în defilările designerilor. Această minunată IT bag de sezon, care nu există per se, dar care la fel de bine ar putea fi chiar așa denumită: geanta-plic stil servietă! Unde s-au văzut astfel de genți? Cum se poartă ele? Desigur, dezbatem toate secretele mai jos.

La Roksanda au apărut niște plicuri-servietă cu mâner metalic rotund, exagerat. La Versace au apărut câteva clutch-uri stil servietă, cu curea metalică și îmbinare de ecosez, ținte și piele întoarsă. La Marni vei găsi, probabil, cel mai elocvent exemplu de clutch-uri stil servietă. Aici, geanta-plic stil servietă a fost supradimensionată, din piele maro, tipică pentru serviete cu catarame și curele de prinde întocmai ca aceste genți. Și tot la Marni poți vedea servieta dusă la rang e artă, mai exact transformată în rucsac urban-cool. Și la Valentino poți găsi serviete stil clutch, la fel, oversize, din piele verse, plisată. Iar la Chanel geanta Tote a fost îndoită, creându-se astfel un plic imens stil servietă, din piele matlasată. Un model interesant de geantă-plic stil servietă vezi la Shrimps, unde servieta e micuță și e realizată din blană plușată galben-neon.

Citește și:

geanta-plic stil servietă

Alege geanta-plic stil servietă de aici

Geanta-plic stil servietă este suficient de versatilă încât să se potrivească la orice ținută!

Să tot fie, așadar, serviete stil clutch de purtat în acest sezon. Și dincolo de el, cum menționam, căci și de la primăvară vor persista aceste modele ”struțo-cămilă”. Tocmai de aceea, am căutat și eu în magazinele virtuale câteva modele de clutch-uri stil servietă, unele mai casual, unele mai office, altele mai prețioase, dar toate îmbinând sofisticarea și versatilitatea.

  • Poți purta geanta-plic stil servietă la ținute office sau business. Îți recomand modelele oversize, cele simple, minimal, din piele întoarsă, piele uni, cu cataramă masivă, pe cele croco-style sau pe cele matlasate.
  • Poți asorta serviete stil clutch la ținute smart-casual, urbane, fie cu tentă sport, fie feminine, Boho, sofisticate. Mergi pe texturile metalizate, pe modelele croco sau snake-skin, pe plicurile nude sau pe cele cu pattern brodat sau aplicat.
  • Poți purta clutch-uri stil servietă și la ținute de ocazie, de seară ori de party! Asortează-le pe cele din texturi metalice, pe cele cu catarame deosebite, pe cele din piele glossy, cu aspect lăcuit, pe cele în tonuri intense, neon.

Fie că alegi să porți geanta-plic stil servietă ziua, fie că o porți seara, fie că alegi modele mai mici, mai degrabă clutch, fie că optezi pentru modele mari, încăpătoare sau chiar oversize, nu dai greș. La capitolul dimensiune, în acest sezon se poartă ambele extreme: și poșete XXL și genți minuscule.

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.