Setari Cookie-uri

8 modele de umbrele șic pentru o lady care ține la ținuta sa și când plouă

Nu cred că mi se trage de la îndrăgosteala de Mary Poppins și a ei umbrelă cântăreață dar cred că mi se trage de la faptul că mulți ani de zile am avut cea mai tristă și ”versatilă” umbrelă din lume! Acum aleg doar umbrele șic pentru doamne!

Spuneam că am avut cea mai tristă și versatilă umbrelă. Cum vine asta? Păi, simplu! Era o umbrelă neagră, simplă, extrem de ușor de asortat la orice, că erau blugi, rochii de seară, paiete de club sau ținuta office, serioasă și sobră, umbrela mea neagră, versatilă și tristă era ușor de asortat, nu zic nu! Dar nu aducea nici un plus ținutelor mele, nici un efect și niciun zâmbet când știam că urma să ies ploaie. Așa că am schimbat strategie, doamnelor!

Am început cu pași mici, căci eram curajoasă nevoie-mare la capitolul experimente vestimentare! Am avut mult timp umbrele clasic-șic pentru femei, cu ceva în plus, dar tot căutam genul acela care să nu se demodeze, care să ”mă țină” mai mult timp. Apoi am ales din ofertele cu imprimeuri pentru doamne, de la modele navy, bleumarin, negre sau gri, cu mici pete de culoare, am ajuns să port anul trecut umbrelă cu pattern exotic, verde-smarald, de Junglă Amazoniană. Acum, că urmează anotimpul ploios al primăverii, mă gândesc să aleg din gama de umbrele șic pentru doamne disponibilă în magazinele online. Așa că, dacă vrei să facem shopping împreună, te invit să citești mai jos.

Citește și:

botine cu texturi și aplicații metalice

Alege botine cu texturi și aplicații metalice

Înfrumusețează-ți ținuta alegând umbrele șic pentru doamne!

Consider că viața e prea gri uneori ca să nu purtăm umbrele zâmbărețe. Mici inserții de pete de culoare, pattern-uri simpatice, sau chiar accente de textură, păstrând gama cromatică neutră, clasică. Dar cu ceva în plus, doamnelor! Un trenci arată mai mult alături de o umbrelă care zâmbește la ploaie!

Printre variantele mai cuminți de umbrele șic pentru doamne, pentru acelea dintre voi care fac trecerea către motivele colorate cu junglă, cine știe, am ales trei umbrele clasic-șic pentru femei, care mențin linia elegantă, simplă dar aduc un plus de efect.

  1. Umbrela neagră, clasică, cu interior cu imprimeu floral, bogat, plin de culoare este exact ce ai nevoie dacă ești în trecere către a purta umbrele mai ”zgomotoase”.
  2. Dacă vrei umbrele cu imprimeuri pentru doamne care nu șiu-au pierdut copilăria, alege modelul cu buline Polka Dots și motive cartoon.
  3. La capitolul umbrele șic pentru doamne, versatile dar suficient de altfel, am ales modelul de umbrelă neagră, clasică dar cu pattern animal-print, îmbinând contrastul texturilor mat-lucios.

umbrele șic pentru doamne

Citește și:

Alege umbrele șic pentru doamne de aici

De ce să alegi mereu o pată de culoare sau print? Pentru că zilele înnorate trebuie înveselite!

Dacă, însă, cauți deja prin ofertele de umbrele șic pentru doamne acel accesoriu colorat, ce arborează veselia și stilul acestui sezon, am ales și pentru tine câteva variante. Nu sunt la capitolul Jungle-smarald, daaar sunt la limita dintre clasic-șic și pattern-crazy.

  1. Dacă vrei umbrele clasic-șic pentru femei dar ai experimenta totuși un imprimeu cool de sezon, alege pattern-ul retro, abstract, geometric, cel pe maro.
  2. Dacă, la fel, vrei să respecți moda actuală alege umbrela cu imprimeu caleidoscopic, de eșarfă, fie cea pe violet, fie cea pe albastru-cobalt și galben.
  3. Dacă cauți umbrele cu imprimeuri pentru doamne Boho, sofisticate, mergi pe pattern-ul cu zigzag retro, cu maro și albastru.
  4. Dacă vrei umbrele șic pentru doamne, alege modelele cu picățele, căci acestea vor fi la modă și acum și sezonul viitor și oricând, dar ”știu” să fie și statement.

umbrele clasic-șic feminine

Citește și:

Vezi umbrele clasic-șic feminine aici

Sper că ți-ai găsit și tu perechea pentru zilele ploioase. Sper că ți-ai găsit umbrela aceea care râde la cer și care alungă norii cu un zâmbet, o floare, o bulină sau un animal-print! Și data viitoare, promit să ne vedem, așa mai curajoase cu umbrele șic pentru doamne, pline de culoare și din texturi nonconformiste!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.