Setari Cookie-uri

Modele de sacouri pentru ținute smart casual de primăvară

Trebuie să ai un sacou în garderobă! Trebuie să ai cel puțin un model de sacou, de preferat unul cambrat, pentru întâlnirile mai importante, și unul cu croială lejeră, pentru orice zi în care vrei să te simți specială.

Oricum ai alege să te îmbraci, în momentul în care ai pus pe tine un sacou, toată ținuta se schimbă. Și nu doar ținuta, ci și atitudinea ta. Te vei simți mai feminină, mai încrezătoare, mai puternică și gata să obții tot ce îți dorești. Este, de fapt, puterea stilului smart casual, fratele mai libertin al stilului office.

Nu este deloc complicat să îl adopți, trebuie doar să te asiguri că ai în dulap un sacou. Iată câteva modele de sacouri care vin perfect în completarea oricărui outfit.

Sacou cu buline Mango

Să crezi și să te lași oricând purtată de farmecul unui sacou cu buline. Să îl porți cu încredere și cu zâmbetul pe buze, pentru că succesul este de partea ta. Poartă-l cu rochița ta preferată în cloș, poartă-l cu pantalonii tăi preferați, fie cei conici, fie blugii skinny sau boyfriend. Poartă-l cu o pălărie pe cap și cele mai frumoase accesorii. Rujul roșu este un must have! Ce spui? Nu-i așa că deja te-ai imaginat toată un zâmbet, îmbrăcată cu sacoul cu buline?

Citește și:

Sacou cu buline

Sacou cu buline

Sacou alb cu dungi colorate

O ținută smart casual poate însemna o pereche de blugi, o pereche de teniși, un tricou și un sacou lejer. Mai exact, sacoul din imagine, care este cel mai în măsură să completeze o astfel de ținută. Este un model apreciat de tinerele care nu obișnuiesc să îmbrace haine office, dar care se văd nevoite să adopte stilul smart casual din cauza job-ului. Ca și încălțăminte, tenișii, adidașii, încălțămintea cu platformă, pantofii oxford și espadrilele se potrivesc de minune.

Sacou in dungi

Sacou în dungi

Sacou roz cu buzunare

Nu există ceva mai dulce în materie de haine office decât un sacou roz. Confecționat din stofă neelastică, căptușit pe interior și prevăzut cu buzunare, acest model de sacou este ideal pentru zilele însorite de primăvară, atunci când orice program de muncă se încheie cu o binemeritată ieșire cu prietenele în oraș. Deși este un sacou cambrat, materialul din care este confecționat îl transformă într-o piesă vestimentară lejeră, ideală pentru ținutele smart casual.

Citește și:

Sacou cu buzunare

Sacou cu buzunare

Sacou galben din stofă

Unele întâlniri de afaceri și unele zile la birou impun o anumită ținută vestimentară, cât mai elegantă, cât mai business și cât mai... serioasă. Dar pe noi ne interesează mai mult să ne păstrăm farmecul feminin, motiv pentru care sacoul cambrat din stofă ușor elastică este alegerea potrivită. Este un model de sacou care te scoate ușor în evidență, care te ajută să te simți bine în pielea ta, iar acest lucru este întotdeauna cheia spre succes.

Sacou din stofa

Sacou din stofă

sursa foto front page: shutterstock/by puhhha

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.