Setari Cookie-uri

5 piese care nu trebuie să îți lipsească în sezonul ploilor

Probabil că deja ți-ai pregătit ținuta pentru zilele când va ploua, dar ai ales ce trebuie? Iată ce să ai în vedere - din punct de vedere fashion - atunci când vremea nu este prea prietenoasă.

Ne place să ne bucurăm de soare și de zile însorite, dar din nefericire nu avem mereu parte de grade ridicate și nu suntem privați de ploi. Doar că asta nu trebuie să ne strice buna dispoziție, mai ales dacă suntem echipați cum trebuie și ne-am adaptat la sezonul ăsta capricios, care ne dă de furcă. Ca să îți venim în ajutor, îți lăsăm în prezentarea de mai jos câteva ponturi privind piesele care nu trebuie să îți lipsească pentru ținuta perfectă în zilele cu ploi.

Cizme înalte negre din cauciuc

Nimic nu te poate feri mai bine de ploaie, cel puțin în privința încălțămintei, decât o pereche de cizme din cauciuc. Cu cât sunt mai înalte, cu atât mai bine. Unele negre sunt perfecte, dacă nu vrei să te complici să gândești cum să asortezi ținutele. Sunt potrivite în sezonul de toamnă, dar și primăvara - sunt impermeabile, lucioase și se potrivesc pentru plimbări sau la muncă.

Citește și:

Le poți vedea aici

Rucsac compartimentat impermeabil

Rucsacul impermeabil de la Moleskine este cu compartiment dublat pentru laptop și perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Este într-o combinație plăcută de culori albastru petrol/negru și are un stil casual, ceea ce îl face ideal de purtat în orice ocazie. Este prevăzut cu 3 buzunare interioare, 2 laterale, unul pentru laptop și unul exterior cu fermoar și are bretele ajustabile. La detalii suplimentare se remarcă orificiul pentru căști, inserțiile de plasă și eticheta detașabilă.

Îl poți vedea aici

Pantaloni sport lungi impermeabili

Acești pantaloni impermeabili cu cusături izolate sunt făcuți pentru schi, dar asta nu înseamnă că nu îi poți purta și în cadrul altor activități. Sunt perfecți pentru zilele ploioase și friguroase. Sunt lungi, bleumarin închis și au model uni cu talie medie. Materialul folosit este unul rezistent la vânt, iar pantalonii sunt prevăzuți cu bandă elastică pe interior și au șlituri cu fermoar.

Citește și:

Îi poți comanda aici

Palton de primăvară pentru ploaie

Primăvara asta poți arăta grozav într-un palton impermeabil care să te ajute în sezonul ploilor. Confecționat din material neted din fâș, acest palton model neizolat are fason drept, buzunare oblice, șnururi ornamentale în talie și glugă pentru cap. Închiderea este sigură, făcută cu fermoar.

Îl poți vedea aici

Umbrelă clasică cu baston

Desigur, când vine vorba despre ploi este musai de avut la îndemână o umbrelă - cu cât mai sigură, cu atât mai bine. Orientează-te către o umbrelă stabilă - una tip baston este perfectă pentru a fi cât mai ușor de manevrat. Noi am găsit una cu un mâner îmbrăcat în piele ecologică, de culoare albastră, care se asortează cu bordura în valuri a umbrelei. În plus, deschiderea este automată.

Citește și:

O poți comanda aici

foto: By bbernard, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.