Setari Cookie-uri

Berete franțuzești pentru un look feminin parizian contemporan

Beretele franțuzești au revenit după mulți ani în atenția iubitoarelor de modă - iată câteva modele rafinate pentru un stil fără compromisuri.

Beretele au fost la modă în urmă cu mulți ani și recent au revenit pentru a-și impune un nou rol în atenția domnițelor. Sunt pălării mai micuțe care se pot purta încrezător, simbolizând rebeliunea și încăpățânarea de a-ți face vocea auzită. Dar ne place să credem că, mai degrabă, aceste berete se remarcă prin texturi faine și prin materiale călduroase - combinație care le fac ideale pentru sezonul rece. Cu diverse motive de culori, am ales câteva berete care sunt în trend și care se potrivesc oricăreia dintre noi. Găsește mai jos câteva pălării rotunde, moale și scunde pentru un aspect retro.

Beretă franțuzească cu pietricele

Pe negru sau pe gri, aceasta beretă franțuzească de la Liu Jo este foarte elegantă. Acest model este confecționat din material neted și se remarcă prin știfturi decorative foarte rafinate. Este confecționată din lână ceea ce înseamnă că poate fi purtată în zilele mai reci, pentru că îți va ține de cald.

Citește și:

O poți comanda aici

Baretă roșie franțuzească

Acest accesoriu de la Vero Moda este pur și simplu superb, grație nuanței aprinse. Bereta franțuzească se poartă cu un trenci sau un palton elegant, ea însăși fiind extrem de delicată. Nu are inserții sau ornamente stridente, fiind extrem de simplă și practică. Confecționată din material neted de lână.

O poți comanda aici

Beretă în carouri mici

O beretă în carouri discrete și micuțe care se vede minunat cu o gecuță scurtă. Pare că te trimite în era anilor ‘20 când dragostea se măsura în cuvinte și prin muzică de romanță. Combinația de culori alb-castaniu place și se vede foarte bine.

O poți comanda aici

Beretă cu ciucure și ștrasuri

Liu Jo vine cu o propunere modernă de berete. Aceasta este pe un gri deschis foarte versatil în combinații de ținute. Se combină cu argintiu și cu ciucuri, având un look fantastic grație ștrasurilor și ciucurilor decorativi. Este pentru sezonul toamnă-iarnă.

Citește și:

O poți comanda aici

Beretă cu dungi orizontale

În nuanțe autumnale această beretă în dungi orizontale de muștar și gri este cu lână și poliester și pare ideală pentru acest anotimp. Are modelul clasic uni și place pentru cât de discretă și romantică este.

O poți comanda aici

Beretă de Crăciun

Adică una cu print perfect pentru sărbătorile de iarnă! Am ales pentru tine o beretă simpatică și colorată pe care să o porți în preajma Crăciunului. Pe negru și cu fulgi de zăpadă pe roșu, aceasta are și niște fibre multicolore care o completează.

O poți comanda aici

Beretă pe albastru

Sau bască de damă, așa cum se “recomandă” acest accesoriu de cap confecționat din lână. Este pe formă rotundă și fără detalii neregulate, sporind farmecul unei ținute care are nevoie de o adiție chic.

Citește și:

O poți comanda aici

foto: By Look Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.