Setari Cookie-uri

Culoarea anului 2020: 6 obiecte vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

Albastru clasic, culoarea anului 2020 va aduce o doză de prospețime ținutelor tale.

După cum este bine cunoscut, mai ales de către femei, în fiecare an apar noi trenduri care ne fac să ne schimbăm cu totul garderoba. După ce în 2019 culoarea anului a fost corai, în 2020 tendințele merg mai mult spre ideea de mare, ocean și cer senin. Cred că deja v-ați dat seama că este vorba de culoarea albastru clasic. Îți vom prezenta câteva obiecte vestimentare pe care poți să le porți fără probleme în 2020 pentru a rămâne în același pas cu moda.

Classic blue, culoarea anului 2020!

Hanorac albastru

culoarea anului 2020

Pentru persoanele pasionate de sport și mișcare, anul acesta se recomandă hanoracele cât mai simple și fără modele încărcate, iar culoarea predominantă trebuie să fie obligatoriu albastru clasic! Hanoracul din bumbac cu glugă este perfect pentru a ieși în evidență în momentul în care iei o pauză de la muncă și ieși la o scurtă alergare în parc.

Citește și:

Hanoracul este disponibil aici.

Pantaloni albastrii

culoarea anului 2020

Indiferent de vârstă, de hobby-uri și de locul de muncă pe care îl ai, cu siguranță nu trebuie să lipsească din garderoba ta o pereche de pantaloni cu talie inalta. Aceștia sunt potriviți pentru ieșiri în scop de afaceri, dar și pentru o zi încărcată la birou datorită faptului că sunt foarte comozi.

Pantalonii sunt disponibili aici.

Costum de baie

culoarea anului 2020

Când vine vorba de sezonul estival, anul acesta nu trebuie să lipsească sub nicio formă costumul de baie albastru. Indiferent de greutate sau forme, acesta este potrivit pentru un bronz ideal în această vară. Modelul este confecționat dintr-un material elastic, care lasă pielea să respire, iar tehnologia Xtra Life LYCRA ™ reprezintă o noua generatie de fibre, pentru a asigura aderenta materialului si caracteristicile bune in contact cu apa.

Citește și:

Costumul de baie este disponibil aici.

Fusta

culoarea anului 2020

Orice femeie trebuie să aibă în garderobă o fustă albastră sau cu imprimeuri albastre pe care o poate purta cu ușurință în multe combinații. Materialul este unul subțire care permite pielii să respire, iar talia înaltă este marcată de o bandă elastică, pentru a avantaja orice tip de corp. Modelul este unul floral, ușor de purtat pe timpul primăverii și al verii.

Fusta este disponibilă aici.

Rochie

culoarea anului 2020

Bineînțeles că din această listă nu putea lipsi o rochie albastră, simplă, perfectă pentru ocaziile speciale din viața unei femei. O rochie mulată, cu mâneci lungi, decolteu rotund și spate gol care va face orice bărbat să întoarcă capul după tine și orice femeie să te urască. Această rochie scoate în evidență formele femeii care o poartă, dar și caracterul puternic al acesteia.

Citește și:

Rochia este disponibilă aici.

Sacou

culoarea anului 2020

Tot din aceeași serie de obiecte vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei se numără și sacoul de inspirație masculină. Acest sacou LaDonna este unul simplu, casual care oferă eleganță fiecărei persoane care îl poartă. Închiderea este una ușoară, cu nasture și poate fi purtat atât cu pantaloni, cât și cu rochii sau fuste.

Sacoul este disponibil aici.

Salopetă

culoarea anului 2020

Ultimul obiect din această listă pe care nu trebuie să îl omiți este o salopetă albastră simplă. De această dată mi-a atras atenție noul model de la Guess Jeans, cu bretele, perfectă pentru zilele călduroase de vară. Aceasta poate fi purtată la o ieșire cu prietenele, la o întâlnire romantică cu partenerul de viață, dar și la o petrecere datorită spatelui gol.

Citește și:

Salopeta este disponibilă aici.

Sursa foto prima pagină Daxiao Productions/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.