Setari Cookie-uri

5 pași pentru a merge grațios pe tocuri

Dacă și tu vrei să defilezi în pantofii cu toc precum un model profesionist de catwalk, urmează sfaturile noastre:

Mersul pe tocuri - o adevărată provocare pentru multe dintre noi și o abilitate în adevăratul sens al cuvântului, pentru celelalte! Cu siguranță că majoritatea dintre femei nu ar spune ”pas” unei pereche de pantofi cu toc înalt, care adaugă, vizual, centimetri în plus siluetei; totuși, nu toate doamnele și domnișoarele sunt la fel de grațioase atunci când merg pe încălțări foarte înalte. Dacă și tu vrei să defilezi în pantofii cu toc precum un model profesionist de catwalk, urmează sfaturile noastre:

  1. Pășește cu pași mici

Pentru a deveni o maestră a mersului pe tocuri, e important să nu te grăbești atunci când îi porți. Dacă vrei să previi accidentările și să ai o imagine de divă când defilezi în noii tăi pantofi, pășește ferm, cu pași mici. Tocul, talpa, iar mai apoi vârful - aceasta este ordinea pe care ar trebui să o respecți atunci când atingi solul încălțată fiind cu tocuri înalte. Concentrează-te să păstrezi acest ritm și vei avea un mers plin de grație!

Citește și:
  1. Menține-ți spatele drept

Deși corpul tău va avea tendința să se încline din cauza tocurilor înalte pe care le porți, ai grijă să îți corectezi imediat postura și să eviți această imagine deloc elegantă pentru o femeie cu stil. Poziția corectă pe care să o adopți atunci când mergi cu pantofi cu toc implică să îți păstrezi umerii drepți, dar totuși relaxați. De asemenea, nu uita regula de bază: nu îți îndoi prea mult genunchii! Ținând cont de aceste recomandări, nu doar că vei arăta senzual pe tocuri, dar vei menaja și sănătatea coloanei tale vertebrale.

  1. Ține cont de următorul truc!

Știi care este secretul mersului armonios pe tocuri? Ți-l spunem noi! Ceea ce ai de făcut este să îți setezi o linie imaginară în minte, astfel încât să poți păși cu piciorul drept în fața piciorului stâng și viceversa. Privirea trebuie să fie îndreptată tot timpul înainte, așadar nu te uita în jos. Pentru început, poți alege o pereche de încălțări mai joase cu care să repeți acest mic exercițiu. Poți găsi o mulțime de modele de pantofi cu toc aici, care să te ajute să te experimentezi în această artă a feminității!

Citește și:
  1. Exersează

Dacă ai mai avut până acum încercări nereușite de a merge pe tocuri înalte, probabil știi că atunci când faci acest lucru în casă, totul pare mai simplu. Provocarea apare, însă, atunci când te deplasezi pe suprafețe neregulate, așa cum sunt trotuarele, de pildă. Ei bine, acesta este și motivul pentru care te sfătuim să îți exersezi mersul pe tocuri și afară, nu doar în propria locuință. Dacă ai la dispoziție o curte, este perfect! Dacă nu, înarmează-te cu grație și curaj și repetă acest exercițiu în diverse ocazii.

  1. Ia o pauză!

Pantofii cu toc arată minunat, chiar dacă nu sunt chiar cei mai confortabili. Totuși, dacă vrei să îi porți des, trebuie să știi că picioarele tale au nevoie de o pauză, din când în când. Astfel, dacă optezi pentru pantofi cu toc la birou, alege o pereche de sneakerși comozi, la ieșirea de după, cu fetele. În acest mod, îți protejezi picioarele și previi durerile de spate și de articulații.

Citește și:

Cu siguranță sfaturile noastre te vor ajuta să adopți un mers grațios pe tocuri!

Sursă foto: https://unsplash.com/photos/DaGqlAeHtRY

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.