Explorează-ți the wild side alături de CALVIN KLEIN

Explorează-ți the wild side alături de CALVIN KLEIN

Respectarea normelor sociale este o perspectivă comună și, în multe cazuri, este ceea ce trebuie făcut. Însă când vorbim despre definirea propriului stil vestimentar, care în cele din urmă îți reflectă personalitatea puternică, încălcarea regulilor este necesară. Explorarea individualității și împărtășirea poveștii unice a fiecăruia este ceea ce ne motivează să fim neînfricați zi de zi. Alegerea celor mai inspirate item-uri vestimentare devine mai mult decât un crez fashion. Este alegerea unui stil de viață. Și nu ar trebui să încercăm cu toții să fim cât se poate de reali și autentici?

comunicat de presa Retail jobs

De aceea, Calvin Klein va fi întotdeauna acel brand care îți permite să fii tu. Accesează-ți the wild side și explorează acea emoție la maximum. Devino curatorul propriei călătorii creative și împărtășește-o cu cei din jurul tău. Autentic, personal și fără limite - stilul CALVIN KLEIN.

Dezbracă-te de prejudecăți

Bumbac moale, atât de fin pe piele, încât pare că a fost croit după propriile măsuri și print-uri uimitoare – toate acestea definesc Cheetah, noua colecție pentru femei Calvin Klein Underwear. Te-ai întrebat vreodată: „Hmm, eu să port animal print? Atât de Peggy Bundy!” Să alegi stilul de underwear care ți se potrivește este esențial; este ceea ce dezvăluie abordarea ta asupra feminității. Este animal print o alegere îndrăzneață? Poate fi, dar este alegerea ta, a vocii tale creative ce nu cunoaște limite. Același lucru este valabil și pentru colecția dedicată bărbaților Calvin Klein Underwear. Îți este afectată masculinitatea dacă pentru tine contează materialul din care este realizat un item de underwear? Este ciudat să cauți să fie dintr-un material obținut din reciclarea sticlelor de plastic pentru că tu crezi cu tărie într-un stil de viață sustenabil? Tu decizi cum vrei ca masculinitatea ta să se reflecte și să fie înțeleasă de către cei din jur.

Lasă-te inspirat de ceea ce este „esențial”

Acele produse vestimentare „esențiale” cu atribute funcționale sunt cele care îți pot influența stilul, făcându-l diferit. Alege să porți item-uri Calvin Klein care sunt relevante pentru tine și care îți permit zilnic crearea unui mix infinit de outfit-uri. Colecția Jeans înseamnă stiluri iconice, în culori monocromatice. Topurile prezintă detalii precum logo monogramă și sunt în mărimi unisex. Nu ești mai puțin modern și cool dacă te întorci la basic. În schimb, ai acces la o infinită exprimare de sine, devenind astfel o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri