Setari Cookie-uri

Advertorial Sutienele Push-up? Ridică sânii și încrederea în sine a femeilor.

Dilema eternă: care sâni sunt considerați mici și când pot fi considerați prea mari? În mod paradoxal, ne preocupăm mai mult de mărimea sânilor decât bărbații. Dar putem fi de acord, că atunci când suntem mulțumite de aspectul și dimensiunea acestora, ne crește și încrederea în sine. 

Sentimentul că natura putea să ne ofere un decolteu mai bogat are o soluție simplă și chiar fermecătoare. Trebuie doar să alegeți o lenjerie intimă potrivită și anume sutienele Push-Up. Sânii, nu doar că vor fi ridicați în mod eficient, dar se va adăuga și volum, datorită umplerii discrete a cupelor. Și astfel, ia naștere un decolteu superb.

Descoperirea miracolului Push-up

Punctul de cotitura a sosit in 1994, atunci când firma canadiană Wonderbra a trimis în luptă legendara reclamă Hello Boys, în care top modelul, Eva Herzigová, a aparut intr-un sutien push-up. A provocat un interes fără precedent și nu doar pentru bărbații care treceau pe lângă panourile publicitare. Pentru multe femei, a reprezentat o soluție salvatoare pentru problema „mică-mare”. De atunci, sutienele push-up fac parte din nenumărate garderobe, fiecare femeie încercând efectul lor magic cel puțin o data. Pe lângă acestea, puteți opta si pentru un body de damă cu efect Push-Up, care vă va măguli silueta.

Cui trebuie să-i mulțumim pentru volumul de vis?
Mai ales pentru umplerea cupelor. Acestea pot fi textile și detașabile, cu spumă, gel moale, dar și umplute cu aer. Când o dimensiune mai mare nu este suficientă, exista opțiunea de double push-up, care de nicăieri, va oferi un spectacol fermecător. Nu-i de mirare de ce majoritatea acestor sutiene au un centru foarte adânc. Acesta este singurul mod de a scoate în evidență noul decolteu.

Mărimea potrivită. Succesul Alpha și Omega

Pentru ca efectul dorit să apară, sutienul trebuie mai întâi să se potrivească perfect. Acesta ar trebui să îmbrățișeze întregul sân, să-l copieze exact, și să arate către mijlocul axilei. În cazul sutienelor push-up trebuie să depunem atenție dublă la mărimea cupelor, pentru a evita ca sânii să „se revarse” din ele. Dar cum să știți mărimea exactă atunci când există atât de multe firme pe piață? Puteți afla dimensiunea exactă în centrul nostru de consultanță online.

Decolteu luxuriant în orice situație

Poate că preferați să purtați push-up-urile doar la ocazii speciale pe sub rochii formale cu decolteu adânc. În cazul în care ați dezvoltat o mică pasiune pentru decolteurile luxuriante însă, avem vești bune pentru dumneavoastră. Puteți opta și pentru costume de baie cu efect push-up, cât și pentru sutiene sport care vă vor oferi senzația cu care v-ați obișnuit.

Merită îngrijirea perfectă

Pentru tot ceea ce face pentru noi. Chiar și când suntem în criză de timp, nu ar trebui să aruncăm sutienul în mașina de spălat. Fie îl spălăm manual, fie folosim programul pentru rufe delicate. Înainte de spălare, fixați toate cârligele în așa fel încât să nu agate dantela și alte materiale delicate. Un coșulet pentru rufe va împiedica deformarea cupelor și îl putem folosi și pentru spălarea ciorapilor, a chiloților sau a cămășilor din materiale fine.


Kudika
28 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.