Setari Cookie-uri

Blugii de damă – articolul vestimentar care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin o pereche de blugi!

Blugi damă

Blugii de damă sunt potriviți atât pentru zilele înnorate de vară, cât și pentru cele răcoroase de toamnă sau iarnă. Pe lângă faptul că au un aspect foarte plăcut, sunt foarte comozi și pot fi găsiți sub foarte multe modele și forme – fiecare dintre ele potrivit pentru un anumit tip de siluetă. Nu este dificil să identifici ceea ce ți se potrivește cu adevărat, însă îți voi oferi câteva indicații pentru a cumpăra blugii perfecți pentru tine:

Blugi damă cu talie înaltă

Acești blugi sunt potriviți pentru toate tipurile de siluete deoarece marchează talia și alungesc picioarele, oferind un aspect demn de reviste! Cu atât mai mult, dacă te numeri printre persoanele mici de înălțime, îți recomandăm să îi porți cu tocuri înalte, fie ei pantofi sau sandale.

Citește și:

Blugi cu talie înaltă Mustang

Blugi din colectia Mustang cu fason tapered cu talia înaltă. Modelul este confecționat din denim de bumbac, fiind potriviți pentru toate siluetele. Cu atât mai mult, aceștia au buzunare oblice perfecte pentru depozitarea obiectelor personale precum chei, telefon, ceas. Închiderea se face atât cu ajutorul nasturilor, cât și cu ajutorul unui fermoar, iar denimul este decolorat decorativ, având cusături menite să scoată în evidență cele mai importante detalii ale obiectului vestimentar.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.