Setari Cookie-uri

Dresurile: Accesoriul necesar din garderoba oricărei doamne

Dresurile și lenjeria modelatoare sunt accesorii vestimentare care ar trebui să se regăsească în garderoba oricărei doamne sau domnișoare care își dorește să arate impecabil.

Potrivite atât pentru ținutele obișnuite de zi de la birou, dar și pentru petrecerile de seară, ciorapii și body-urile modelatoare ajută corpul să aibă o formă mai bine definită, prin faptul că oferă o compresie ridicată în zonele cu probleme. Astfel, dresurile maschează diferitele imperfecțiuni ce pot apărea la nivelul taliei, abdomenului, feselor sau șoldurilor.

Pe lângă rolul lor estetic, dresurile și ciorapii modelatori au și rol medicinal. Anumite modele sunt îmbogățite cu substanțe care ajută la reducerea celulitei, prin pătrunderea acestora în piele, iar ciorapii compresivi medicinali sunt recomandați în situații variate, de la profilaxia varicelor, la perioadele de sarcină sau în cazurile de recuperare postoperatorie.

O femeie poartă, în medie, până la cinci perechi de dresuri de damă timp de un sezon. Dacă nu cunoști prea multe despre ciorapii și dresurile de damă, citește mai jos câteva ceva despre caracteristicile acestora și despre cum să le alegi pe cele potrivite necesităților tale. Vei ajunge să le consideri soluția ideală în obținerea unei siluete de invidiat și accesoriul de nelipsit din garderoba ta de acum încolo.

Citește și:

Ce rol au dresurile în garderoba feminină

Ciorapii și dresurile de damă cu rol modelator sunt special creați pentru a oferi o compresie ridicată în zonele cu probleme ale corpului: abdomen, talie, șolduri sau coapse. Scopul acestora este să ajute corpul să se prezinte în forma optimă indiferent de conformația sa. Mai mult decât atât, ciorapii pot avea și rol medicinal.

Ciorapii și dresurile feminine te ajută să modelezi talia și șoldurile și conferă un efect elegant de slăbire. Suprafața lor netedă și finisajul strălucitor arată elegant pe picior, și pe lângă lejeritate și comoditate, obții un plus de feminitate la purtare.

Cum să alegi dresurile și ciorapii de damă

Ciorapii și dresurile au rolul de a scoate în evidență frumusețea piciorului și de a ascunde micile imperfecțiuni ce pot să apară la nivelul șoldurilor, pulpelor, abdomenului sau feselor. Nu trebuie să fii o femeie de afaceri, îmbrăcată permanent în ținută business, ca să folosești dresuri și ciorapi de damă. Dimpotrivă, ai posibilitatea să alegi mai multe tipuri sau modele, în funcție de ocazie:

Citește și:
  • pentru ținutele de zi cu zi de la birou sau de la întâlnirile oficiale, alege ciorapii clasici sau cu bandă adezivă;

  • pentru o petrecere sau o întâlnire, alege stilul fashion, de ciorapi colorați sau cu model;

  • pentru sezonul rece, optează pentru ciorapii mați, netezi sau lucioși și confortabili, creați special pentru vremea neprietenoasă;

  • în cea mai frumoasă zi a vieții tale, când ești mireasă, alege un model special, satinat;

  • femeile însărcinate pot opta pentru un model de ciorapi de damă special creați pentru gravide;

  • pentru profilaxia și tratarea diverselor probleme medicale, în funcție de specificul acestora, alege unul din tipurile de ciorapi modelatori compresivi.

Cine poate să poarte ciorapii și dresurile modelatoare

Indiferent de forma corpului tău, poți integra dresurile modelatoare în ținutele tale de zi cu zi. Ciorapii sunt special realizați pentru a oferi o compresie medie spre ridicată în zonele cu probleme, iar acest efect de fermitate se observă imediat în ținuta ta. Hainele pe care le porți vor avea cu totul alt aspect odată ce sunt „ajutate” de dresurile modelatoare.

Citește și:

Fiecare femeie este diferită, de aceea, nevoile și preferințele lor pot fi diferite. Chiar dacă ești o fire sportivă, poți opta pentru dresuri modelatoare, deoarece adaptabilitatea modelelor le permite întrebuințări diverse.

Iată cine poate să poarte dresuri și ciorapi cu rol modelator:

  • femeile care își doresc un aspect impecabil pentru ținutele lor de zi cu zi, fie că este vorba despre vestimentația pentru birou sau cea de petrecere a timpului liber;

  • femeile care îndrăgesc eleganța clasică și atemporală, dar și distracția și ieșirile cu prietenii;

  • persoanele care doresc un efect de reducere a celulitei pot alege ciorapii cu acțiune anticelulitică, care au compresie graduală; aceștia au un efect de modelare a șoldurilor și coapselor, dar și un efect de push-up în zona feselor.

    Citește și:
  • femeile însărcinate se pot bucura de mai multă mobilitate cu ajutorul ciorapilor compresivi medicinali; creați pentru a conferi confort și susținere a părții inferioare a abdomenului și a reduce presiunea pe coloana vertebrală, aceștia ajută totodată la îmbunătățirea circulației sangvine și previn inflamațiile sau varicele.

  • orice persoană care, prin specificul profesiei, petrece mult timp în picioare sau pe scaun și din acest motiv se confruntă cu diferite tipuri de afecțiuni ale membrelor inferioare, de la varice la edeme moderate.

Cui sunt recomandați ciorapii medicinali

Ciorapii compresivi medicinali sunt recomandați în special persoanelor care suferă de tromboză venoasă profundă, adică au dezvoltat un risc ridicat de a forma cheaguri de sânge la nivelul picioarelor. Femeile însărcinate sau persoanele care merg în zboruri lungi ori sunt nevoite să aibă un repaus prelungit la pat se pot bucura de efectele benefice ale acestui tip de dresuri. Chiar și atleții poartă ciorapi compresivi, pentru a opri accidentările și pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. În acest caz, ciorapii susțin venele și țesuturile și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui.

Citește și:

Cum recunoști dresurile de calitate

Dresurile de calitate sunt ușor de recunoscut datorită cusăturilor moi și plate, care le fac elegante și confortabile. Modelele de 15 Den cu fir mătăsos de elastan împletit, fără vârf sau cu vârf întărit și cusături plate sunt perfecte pentru ținutele de zi sau ocazii speciale, precum și sub rochiile mulate sau decupate. Aceste dresuri de damă sunt perfect adaptate nevoilor femeilor elegante care doresc să îmbine confortul cu farmecul tip de colant, deoarece purtarea lor oferă un aspect delicat dar și profesional în același timp.

Modelele de dresuri prevăzute cu jartiere pot fi purtate fără deranj sub haine, deoarece sunt sigure și de sine stătătoare. Calitatea lor este evidențiată de banda elastică din silicon, care previne iritațiile din jurul coapselor și asigură jartiera să nu alunece. Suprafața lor netedă și strălucitoare, cu finisaj delicat, arată elegant pe picior.

Citește și:

Dresurile de calitate sunt realizate din fire cu rezistență sporită, dar care asigură și o flexibilitate extraordinară și confort datorită tehnologiei LYCRA® folosite în producția lor.

Dresurile–accesoriul de nelipsit din garderoba ta

Orice femeie care se respectă ar trebui să aibă în garderoba sa câteva perechi de dresuri și ciorapi de calitate. Potrivite atât pentru ținutele business, de zi, cât și pentru cele de seară, acestea sunt adaptate nevoilor femeilor elegante și de succes din ziua de azi.

Alege modelul și mărimea potrivită pentru tine, în funcție de necesitățile corpului tău, dacă dorești un efect de subțiere a zonei taliei, abdomenului sau de ridicare a feselor. Odată ce vei purta perechea ideală pentru tine, nu vei dori să renunți la ei, datorită efectelor de neegalat!

Photo by Godisable Jacob from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.