Setari Cookie-uri

Cu ce mai slabesc vedetele?

Celebritatile sunt cunoscute pentru siluetele lor de invidiat.

O sedinta dureaza intre 30 si 40 de minute

Fiecare zona tratata necesita un alt interval de expunere la frig, in functie de grosimea stratului adipos. O sedinta cu o singura aplicare dureaza intre 30 si 40 de minute, dar pentru zonele mai extinse cum este abdomenul este nevoie de 2 aplicari.

Pentru fiecare zona de tratat, sunt necesare 1 pana la 3 sedinte de tratament. Dupa o sedinta de tratament, grosimea stratului de grasime se reduce cu 3-15 mm ceea ce echivaleaza cu o pierdere de 25-45% (medie 40%) din grasimea zonei tratate. Iar dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.

Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 45 zile, fara dieta si fara exercitii fizice speciale.

Dupa 45 de zile se poate efectua o noua sedinta de tratament.
Spre deosebire de alte proceduri de slabit, criopoliza este putin dureroasa, pacientii simtind o tensiune usoara din cauza efectului vacuumului alaturi de o senzatie locala de frig, mai ales la inceputul procedurii.

Citește și:

Dupa sedinta roseata cauzata de aparat poate dura cateva ore, rareori intalnindu-se cazuri cand s-a format un hematom ce s-a retras in cateva zile.

Pentru mai multe detalii, viziati www.slabire-lipocryo.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.