Setari Cookie-uri

Top 5 retete de gomaj home made

Gomajul face parte din ritualul nostru de ingrijire a pielii asa ca trebuie sa fie unul cat mai bun si cat mai natural pentru a evita iritatiile si alergiile severe. Uite aici cateva retete de gomaj pe care le poti face singura.

Pielea noastra tinde sa devina din ce in ce mai sensibila datorita alimentatiei, datorita poluarii aerului si a altor factori externi care duc la sensibilizarea pielii. In momentul in care pielea devine atat de sensibila si nu se mai poate apara impotriva bacteriilor incep sa apara problemele si sa ne confruntam cu fel si fel de neplaceri.

Creste intoleranta la cosmetice, apar pete, cosuri sau iritatii severe care nu se pot trata decat cu ajutorul unui medic specialist.

foto portret de femeie tanara sursa shutterstock

Pentru ca pielea noastra sa fie cat mai bine hidratata si sa se poata apara singura impotriva impuritatilor pe care le intampina in fiecare zi, trebuie sa o ingrijim asa cum se cuvine.

O ingijire corecta a pielii incepe cu o curatare in profunzime pe care o realizam de cele mai multe ori cu ajutorul unui gomaj. Gomajul are efect exfoliant ceea ce pentru unele tipuri de piele poate fi destul de dur si o poate ataca cum nici nu ne imaginam.

Citește și:

Pentru a evita astfel de probleme si pentru a economisi mai multi bani, va propun cateva retete de gomaj facut in casa din ingrediente simple si accesibile la pret.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.