Pielea noastra tinde sa devina din ce in ce mai sensibila datorita alimentatiei, datorita poluarii aerului si a altor factori externi care duc la sensibilizarea pielii. In momentul in care pielea devine atat de sensibila si nu se mai poate apara impotriva bacteriilor incep sa apara problemele si sa ne confruntam cu fel si fel de neplaceri.

Ingrijirea pielii iarna. Poti sa ramai frumoasa si pe vreme geroasa!

Creste intoleranta la cosmetice, apar pete, cosuri sau iritatii severe care nu se pot trata decat cu ajutorul unui medic specialist.

foto portret de femeie tanara sursa shutterstock

Pentru ca pielea noastra sa fie cat mai bine hidratata si sa se poata apara singura impotriva impuritatilor pe care le intampina in fiecare zi, trebuie sa o ingrijim asa cum se cuvine.

O ingijire corecta a pielii incepe cu o curatare in profunzime pe care o realizam de cele mai multe ori cu ajutorul unui gomaj. Gomajul are efect exfoliant ceea ce pentru unele tipuri de piele poate fi destul de dur si o poate ataca cum nici nu ne imaginam.

Pentru a evita astfel de probleme si pentru a economisi mai multi bani, va propun cateva retete de gomaj facut in casa din ingrediente simple si accesibile la pret.

8 obiceiuri sanatoase pentru o piele frumoasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: