Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru o frumusete de durata, impartasite de un supermodel olandez

Cele mai importante trucuri de machiaj de care trebuie sa tii cont!

Cand spui Frederique van der Wal, spui frumusete fara varsta. Celebrul model olandez este imaginea de succes a femeii de afaceri, antreprenoare, actrita, cover-girl Cosmopolitan sau Vogue. Gazda emisiunii “Cover Shot” a Discovery TLC sau “The Face” (RTL5), Frederique van der Wal este, poate, persoana cea mai indreptatita sa impartaseasca o serie de trucuri pentru o frumusete de durata. Iata 5 sfaturi de aur de care trebuie sa tii obligatoriu cont, ca sa te simti bine in pielea ta, indiferent ce varsta ai avea:

Frederic van der Wal
Foto: Instagram

5 trucuri de frumusete

1. Nu uita sa te speli pe fata in fiecare seara.

Nu vrei sa mergi la culcare cu tenul incarcat de urme de machiaj si impuritatile acumulate pe parcursul intregii zile! Nu conteaza cat de obosita esti, cat de tarziu este sau cat de devreme trebuie sa te trezesti de dimineata, fa-ti timp pentru a-ti curata fata cu un cleanser bland cu pielea. In acest mod vei preveni aparitia porilor infundati, petelor, cosurilor sau punctelor negre iar pielea se va regenera mult mai eficient pe timpul noptii, iar dimineata vei fi ferita de surprize neplacute atunci cand te privesti in oglinda.

Citește și:

2. Hidratarea este extrem de importanta.

Un ten hidratat este la fel de important precum un ten curat. Acest lucru nu se poate obtine doar prin aplicarea lotiunilor, cremelor sau uleiurilor, ci, mai ales, printr-o hidratare interna eficienta. Pielea este un organ ca toate celelalte, care are nevoie de hidratare pentru a-si mentine sanatatea si frumusetea. Deseori pielea ofera primul semn atunci cand ceva nu merge cum ar trebui in organism. Iar atunci cand bei prea putin apa, acest lucru se reflecteaza asupra aspectului pielii, care devine uscata, se exfoliaza mai uso si prezinta microfisuri. Cele 8 pahare de apa pe zi reprezinta minimul necesar pentru un organism sanatos si un ten frumos. Poarta intotdeauna cu tine o sticla de apa si aminteste-ti sa bei cate o gura de fiecare data cand iti verifici mesajele, de exemplu.

3. Alterneaza produsele de ingrijire.

Lotiunea de corp sau samponul ar trebui schimbate ori de cate ori simti ca pielea sau parul dezvolta o asa-zisa “toleranta” fata de ele. In plus, varietatea este buna oricand, chiar si in ceea ce priveste produsele de ingrijire, asa ca este bine sa alternezi produsele care si-au dovedit eficacitatea pentru tipul tau de piele sau par. In plus, pe masura ce imbatranim, parul si pielea mature au alte necesitati si, deci, au nevoie de ingrediente diferite pentru ingrijire. Trebuie sa te informezi din surse sigure, avizate, sa experimentezi si sa vezi ce functioneaza cel mai bine pentru tine de-a lungul timpului. Daca esti instruita, ai tendinta de a face alegerile cele mai potrivite pentru sanatatea si frumusetea ta.

Citește și:

4. Factorul de protectie solara este un must.

O piele matura care arata fabulos nu poate fi asa decat cu majora contributie a FPS. Nu conteaza vremea de afara, fie vant, ploaie, viscol, cu atat mai mult soare sau canicula, cremele, sampoanele sau lotiunile cu factor de protectie solara trebuie sa isi gaseasca loc in rutina zilnica de ingrijire. Acestea, alaturi de hainele si accesoriile potrivite (camasi cu maneca lunga, palarii chic), iti mentin atat frumusetea tenului, cat, mai ales, sanatatea, scazand astfel riscul aparitiei mult temutului melanom malign.

5. Frumusetea vine din interior.

Similar dictonului “o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”, o minte frumoasa nu poate da decat un corp frumos. Filosofia plaisirista de a te bucura de orice iti ofera viata – o seara cu prietenii, un pahar de vin bun, o mancare speciala, o carte buna, un buchet de flori, orice altceva iti face placere – nu poate avea decat repercusiuni pozitive asupra starii de bine si tonusului general. O persoana vesela, care se bucura de viata, atrage oamenii ca un magnet in jurul ei, oameni care nu o vor percepe altfel decat frumoasa si atractiva, care nu ii vor observa ridurile din jurul ochilor, ci zambetul molipsitor. Pana la urma, a te maturiza cu gratie nu inseamna altceva decat sa accepti cu seninatate ceea ce ti se intampla, sa razi cat de mult poti si sa te iei cat mai putin in serios. In acest mod nu poti decat sa iubesti ceea ce vezi in oglinda in fiecare dimineata!

Citește și:

Foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.