(P) Importanta gesturilor simple

Gesturile simple - avem nevoie de ele, le facem in fiecare zi si nu ne putem lipsi de ele. Atunci de ce uitam cat de importante sunt, de fapt, pentru noi?


Cum ceea ce facem arata, de fapt, cum suntem

Gesturile simple - avem nevoie de ele, le facem in fiecare zi si nu ne putem lipsi de ele. Atunci de ce uitam cat de importante sunt, de fapt, pentru noi?

Diferenta dintre o dimineata mohorata si una de neuitat sta nu in lucrurile mari, ci poate fi un simplu "Buna dimineata". Tot asa, seara ti-o poti face mai buna doar printr-o simpla demachiere inainte de somn, fara scuze sau amanari.

Iata ca sunt, asadar, gesturi pe care le putem face pentru noi, pentru cum aratam, cum ne simtim sau pentru ceilalti. Insa, oricat de simple, pot fi unele mai importante ca altele?


Se poate: inainte de toate, cele legate de sanatate ar trebui sa aiba intaietate, urmand un principiu foarte simplu: intai de orice, trebuie sa fiu eu sanatoasa.

Da, trebuie sa simtim bine pentru a ne putea simti bine.
Suna ciudat? Asta ramane sa o stabilesti singura. Ce e sigur – e adevarata.
Incearca, pentru ca oricum nu este greu sa faci gesturi simple.

Urmareste doar mai atenta ceea ce faci. Observa-te si analizeaza-ti actiunile. Cu siguranta vei gasi loc si pentru lucrurile simple in programul tau.

Ideea nu ti se pare asa de rea, nu-i asa? Atunci hai sa-ti mai dau o idee buna: intra pe www.alimentulminune.ro si vezi ce au de zis specialistii in nutritie, frumusete sau fitness.
Iar asta e simplu.

Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri