Setari Cookie-uri

Parerea Andreei: Talia de viespe si barbatii bogati - optiunea naturii?

Prin urmare, cand un barbat asociaza ceva cu supravietuirea, in speta cu reproducerea, si gaseste in natura un exemplu mai bun, mai frumos, mai minunat, cum ar fi o talie mai subtire decat au putut visa vreodata stramosii tai, atunci va fi suprastimulat.

Ethel a ajuns la talia de 33 de cm dupa 10 ani de purtat corsete neinduratoare, zi si noapte. Avea piercing-uri in nas, in buze si in sfarcuri si purta tocuri foarte inalte. Pentru ce toate astea? Pentru iubitul sau sot care considera acest corp feminin mutilat, torturat cu instrumente fashion, extrem de atragator.

Dar sa vorbim si despre dorintele noastre. Cum stau femeile in aceasta schema? Care e superstimulul nostru? Un barbat inalt, solid, eventual doctor si cu avere. Prin urmare, ne incita orice statut social care depaseste limita: putere financiara, pozitie privilegiata in societate, ambitie, siguranta, inteligenta, angajament, inaltime. E un amalgam de caracteristici sociale si fizice. Nu ne impresioneaza baietii frumosi fara viitor decat pe termen scurt, insa ne pun pe ganduri tipii uratei cu bani in banca si 3 masini in garaj. N-a zis nimeni ca suntem perfecte.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.