Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Arde grasimile cu cafea verde

Exista atatea profiluri ale oamenilor care vor sa slabeasca. Sunt persoane care isi tot propun sa inceapa diete de luni sau de saptamana viitoare si nu fac decat sa amane startul de la o luna la alta.

Sunt persoane care se apuca de tot felul de diete si reusesc sa le faca fata o perioada de timp pana in „momentul limita” in care isi spun ca viata merita traita si se apuca sa manance fara restrictii si fara sa mai numere caloriile. Sunt persoane care isi propun sa slabeasca prin exercitiu fizic si timp de cateva luni incearca tot ce este posibil de la spinning pana la kangoo jumps, dar renunta pe parcurs din lipsa de timp, rabdare sau motivatie. Sunt persoane care actioneaza prin toate mijloacele posibile cu scopul de a slabi, imbinand sportul cu alimentatia corecta si apeland si la alte produse de slabit (tot respectul pentru acest profil). Dar sunt si persoane care isi doresc sa slabeasca, dar nu fac nimic constructiv in acest sens – nici nu incep, nici nu incearca.

Avantajele cafelei verzi

Vestea buna este ca indiferent de profilul care va reprezinta, acum puteti slabi usor si rapid doar prin simpla dorinta de a o face. Solutia este consumul de cafea verde, declarat de catre specialistii in domeniu un miracol care a revolutionat metodele de slabit. Fie ca nu va pasioneaza sala si doar alegeti sa consumati cafea verde, fie ca sunteti un iubitor inflacarat al exercitiului fizic si al alimentatiei corecte si alegeti sa le combinati cu consumul de cafea verde, rezultate vizibile si rapide vor aparea in toate cazurile.

Ce este de fapt cafeaua verde?

Cafeaua verde este cafeaua in stare naturala, adica acea cafea care nu a fost prajita. Boabele de cafea verde au toate calitatile nutritionale ale cafelei traditionale, prajite. De aceea este la fel de stimulanta si revitalizanta, numai buna de a incepe diminetile somnoroase. Secretul major al cafelei verzi eficiente in materie de slabit este extrem de simplu si se bazeaza pe continutul bogat de substante care duc la arderea grasimilor pe cale naturala.

Acidul clorogenic – miracolul din boabele de cafea

Ingredientul cheie al boabelor de cafea verde este acidul clorogenic, binecunoscut ca un arzator natural impresionant al grasimilor. Acesta actioneaza prin inhibarea eliberarii de glucoza din organism, stimuland metabolismul sau arderea grasimilor din ficat. Mai exact, acidul clorogenic ajuta la reglarea nivelului zaharului din sange, astfel incat organismul metabolizeaza grasimile in mod rapid. Cele doua mecanisme de reglare a glicemiei si de metabolizare rapida a grasimilor din ficat inhiba absorbtia grasimilor si conduc la slabirea rapida. O alta proprietate valoroasa a acidului clorogenic este faptul ca lupta impotriva radicalilor liberi din fluxul sanguin. Ca rezultat, procesul de imbatranire este incetinit si are loc imbunatatirea circulatiei si intarirea musculaturii. Proprietatile miraculoase ale acidului clorogenic sunt distruse in urma procesului de prajire al boabelor de cafea. Aici intervine diferenta dintre cafeaua clasica si cafeaua verde.

Ingredientele cafelei verzi

Cafeaua verde contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, care intervine in reglarea metabolismului zaharului si grasimilor; cafestolul si kahweol-ul - substante recunoscute pentru calitatile lor detoxifiante, ele stimuland proprietatile depurative ale ficatului si ajutand la eliminarea toxinelor.

Studii cu cafea verde

Cafeaua verde a devenit focar de interes pentru studiile in domeniul nutritiei. Conform publicatiei in presa de specialitate (Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal), cafeaua verde ar putea fi considerata unul dintre principalii produsi care lupta cu kilogramele in plus. In urma cercetarilor, ale caror rezultate au fost publicate de catre LA Times, participantii au primit suplimentul din boabe de cafea verde si au ramas sub observatie timp de 12 saptamani. In medie, fiecare dintre acestia a slabit 9 kilograme. Procentual, acest fapt reprezinta 16% din cantitatea de grasime din organismul lor si 10,5% din greutatea corporala. Ceea ce face studiul cu atat mai curios, iar consumul de cafea verde cu atat mai atractiv este faptul ca participantii au reusit sa slabeasca fara sa isi modifice stilul de viata (nu au consumat mai putine alimente sau nu au inceput sa mearga la sala de forta). Rezultatele studiului le gasiti aici.

Concluzii

Ceea ce as vrea sa retineti din acest articol sunt doua idei esentiale: cafeaua verde este un adevarat devorator de grasimi datorita continutului ridicat de acid clorogenic, responsabil in arderea grasimilor; cafeaua verde ajuta sa slabeasca absolut toate persoanele, indiferent daca procesul este sau nu sustinut de exercitiu fizic si cure de slabire.

Sursa: cafeaverde.co


Kudika
12 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.