Setari Cookie-uri

Cum sa slabim fara regim?

Cand vorbim despre silueta si diete suntem tentati sa credem ca o persoana cu un trup de invidiat este una care "face foamea". In realitate, avem doar o mentalitate gresita legata de stilul de viata pe care ar trebui sa il abordam. In stresul zilnic uitam ce ar trebui sa mancam, cand si nu in ultimul rand, cum.

Sarea provoaca retentie de apa si te vei simti ca un balon. Desigur, sarea are importanta sa in organism, prin urmare nu trebuie complet eliminata!

9. Iaurturi si cereale - stimuleaza digestia, au putine calorii si sunt delicioase.

10. Mananca cu 4 ore inainte de culcare!

Circula intr-o vreme zvonul ca nu este bine sa mancam dupa 18:00. Este adevarat, dar cine mai reuseste sa adoarma la 22:00? Dupa mai mult de 4-5 ore de la ultima masa stomacul incepe sa se revolte si nu vei mai putea adormi de foame. Nu trebuie sa cadem in extrema opusa.

11. Mananca numai atunci cand iti este foame! Fara “rontaieli” si snackuri!

12. Gaseste-ti un hobby!

Daca ai obiceiul de a manca de plictiseala, atunci acesta este cel mai important sfat pentru tine. Daca reusesti sa gasesti ceva care sa iti distraga atentia, atunci vei uita de rontait.

13. Vorbeste cu cineva despre problemele tale!

"Mancaciosii emotionali” mananca in loc sa se exprime. Golul emotional se “teleporteaza” in stomac. Daca esti sceptic in privinta unui psiholog, cauta sa vorbesti macar cu un prieten!

14. Rasplateste-te!

Ai observat ca atunci cand esti indragostita slabesti imediat? Se intampla pentru ca esti fericita si pentru ca nu mananci decat atunci cand simti cu adevarat foamea. Fa-ti o mica bucurie zilnic (nu trebuie sa fie ceva scump, dar trebuie sa te binedispuna).

Un articol de Oana Trifu

Sursa:







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.