Setari Cookie-uri

90-60-90=nefericire

Ne uitam in stanga si in dreapta si vedem peste tot fete-top-model cu dimensiunile de 90-60-90.

Ne uitam in stanga si in dreapta si vedem peste tot fete-top-model cu dimensiunile de 90-60-90.

Intr-adevar arata super, au un corp bine pus in evidenta ce face reclama la diferite produse, ce este atrage privirea barbatului dar si invidia, dezamagirea si tristetea femeii ce nu poseda un asemenea trup. Peste tot unde ne uitam vedem numai asemenea modele de trup. Sunt peste tot mediatizate, aratate si care se vand ca painea calda.

In acest articol as vrea sa punctez anumite lucruri despre slabit pe care as vrea sa le expun si voua, tuturor femeilor, membre ale comunitatii Kudika, mai ales acum, dupa ce am citit articolul postat pe site si intitulat Cum a slabit ultra rapid Nicole Richie.

Am 22 de ani si sunt in ultimul an de facultate. Am 1.79 m si 73 de kg. Recunosc ca inca din liceu a inceput sa mi se induca acest principiu: sa fii cat mai slaba ca asa arati bine, ca baietii se uita numai dupa fete de 90-60-90. Pe undeva aveau dreptate: cand eram cu vreo colega ce arata ca un top model toti baietii se uitau dupa ea. Eram ignorata ca sa descriu acest fapt pe scurt. A aparut asadar si la mine acest complex al slabitului. Tot timpul ma gandeam ca trebuie sa slabesc, ca nu arat bine. Astazi, nu sunt eu de 90-60-90 dar sunt multumita ca sunt sanatoasa.

Anii au trecut, liceul l-am terminat si am dat admiterea la facultate in alt oras. Astfel, dupa ce mi-am capatat "libertatea"(dupa cum o catalogheaza unii plecarea la facultate) au inceput sa apara si efectele. Nu stiam pe nimeni si din una alta am inceput sa mananc la cantina. Cand am intrat in iarna, in luna decembrie m-am gandit sa ma cantaresc: aveam 81 de kg (initial cand am plecat la facultate aveam 74 kg). Din ce cauza ajunsesem asfel? Recunosc ca incepusem sa mananc mai multe dulciuri, datorita anturajului, dar si mai multa mancare (aveam doua colege de camera care mancau foarte consistent si foarte mult dar erau slabe si cum mancam la un loc se facea mai multa mancare. Metabolismul difera de la persoana la persoana). Orele la care mancam mi-au dat peste cap metabolismul si in 2 luni m-am ingrasat 7-8 kg.

Incepusem sa am o problema! Blugii deveniseram cam stramti, plus ca incepusem sa arat ca un butoias. Din februarie incepusem sa nu mai simt bine. Numai cand vedeam mancare sau simteam miros mi se facea rau si aveam o stare de saturatie. Mi-am dat seama ca am devenit sensibila (este un efect al ingrasarii) si la un moment dat, dupa o discutie purtata cu mama, (ma bucur enorm ca mi-a fost alaturi) mi-am dat seama ca trebuia sa incerc sa fac ceva ca in ritmul in care mergeam cred ca pana in vara ajungeam la 90 de kg, daca nu chiar 100 kg.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.