Setari Cookie-uri

90-60-90=nefericire

Ne uitam in stanga si in dreapta si vedem peste tot fete-top-model cu dimensiunile de 90-60-90.

Acum sunt multumita de mine si de felul in care arat, chiar daca nu sunt top model. Stiu ca datorita modului de a manca nu mai am complexul slabitului si nu-mi pasa de loc de greutate (intr-adevar mai tin cont de ea, dar nu sunt obsedata de a slabi ci doar ca sa mentin greutatea).

Nu vreau sa ajung slaba sau anorexica pentru ca daca cineva iti cere sa slabesti ca sa fii cu acea persoana nu tine la tine cu adevarat. E bine sa te gandesti la slabit doar cand sanatatea iti este pusa in pericol datorita greutatii, dar nu pentru alte motive cum ar fi: “ca asa arata top modelele de pe reviste si de la televizor” (marea greseala a mass mediei deoarece vand o imagine falsa, de cele mai multe ori pozele sunt trucate si s-a pus accentul pe un trup perfect), “ca sa fiu acceptata/acceptat intr-un anumit anturaj”.

In ziua de azi se pune atata accent pe infatisare, pe felul in care arati. Cand te duci la o agentie de modeling ti se cere sa fii slaba ca un bat de chibrit, creatorii de moda fac haine numai pentru modele de 90-60-90. O haina poate arata bine pe un manechin cu asemenea masuri dar pe o femeie care e mai plinuta poate sa nu arate atat de bine.

In final va indemn nu fiti obsedate de slabit! Daca vi se pare ca sunteti grasa consultati un medic. El va spune cel mai bine parerea, dar puteti cere si sfatul apropiatilor, daca li se pare ca esti grasa, pentru ca ei tin la voi si va vor spune adevarul. Nu acceptati sa tineti cure care va distrug sanatatea, nu luati pastile pentru slabit fiindca odata ce renuntati la ele va veti ingrasa mai mult. In plus, va distrugeti organismul. Incercati sa mancati sanatos (apelati la un nutritionist) si beti foarte multe lichide (preferabil apa) si mancati multe alimente ce contin calciu deoarece calciul ajuta la arderea caloriilor mai repede, insa nu luati calciu sub forma de pastile deoarce va deschide pofta de mancare. Incercati sa mancati masa de seara cat mai devreme pentru ca organismul sa aiba timp pana la culcare sa arda caloriile deoarece dupa ce ati adormit organismul intra si el intr-o stare lenta si nu arde caloriile.

Toate sunteti frumoase! Nu conteaza ce spun cei din jurul vostru! Voi trebuie sa va simtiti bine in piele voastra. Daca va iubiti pe voi asa cum sunteti si lumea din jur o sa va accepte. Daca tot va apucati, candva de slabit, aveti grija cum, cand si cum o faceti!


Un articol de Ioana


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.