Setari Cookie-uri

Diete Periculoase, Anorexie, Subnutritie - Ce se Ascunde in Spatele Vedetelor Slabe

Anorexie, traume personale, sindrom dismorfic corporal, consum de droguri, diete duse la extrem, infometare, suprasolicitare, subnutritie si pilule periculoase iata cateva dintre dedesubturile statutului de vedeta cu silueta silfida. Sub presiunea Skinny Hollywood, multe vedete sufera de diverse tulburari ce pot fi fatale, apeleaza la masuri extreme pentru a nu depasi pragul de 45 kilograme si sunt permanent angrenate intr-o batalie ce are ca scop silueta filiforma - o batalie frustranta si pe termen nedeterminat.

Victoria nu e singura sotie de fotbalist care se remarca prin silueta extrem de slaba – Cheryl Cole, componenta formatiei Girls Aloud si sotia fotbalistului Ashley Cole a slabit dramatic in ultimul an, ajungand de la la 52 la 39 de kilograme (la inaltimea de 164 cm). In cazul lui Cheryl, slabirea brusca s-a datorat socului suferit in urma infidelitatii sotului ei, o infidelitate puternic mediatizata in Marea Britanie. Pentru a vedea transformalea lui Cheryl, click aici.

Gwen Stefani, desi nu este considerata prea slaba, este o alta vedeta care a recunoscut ca munca depusa pentru a fi subtire este de neimaginat. Gwen, care a incercat intotdeauna sa se mentina la marimea 36, a declarat: “Urasc sa vorbesc despre asta, dar e adevarat: am tinut intotdeauna regim, inca de cand eram in clasa a sasea. Este o batalie continua si e un cosmar pe care il traiesc zi de zi.” Pentru poza, click aici.

Paris Hilton
a fost intotdeauna slaba, insa si greutatea ei a oscilat de nenumarate ori, acest fapt indicand faptul ca Paris nu apeleaza la un regim de viata sanatos. S-a vehiculat ca Paris Hilton sufera de bulimie, in urma unui biletel scris de aceasta in care facea referire la aceasta boala. Alte stiri au precizat faptul ca Paris urmeaza dieta cu Red Bull (varianta fara zahar), pe care il consuma in exces, chiar si in locul meselor. Pentru poza cu Paris Hilton aratand aproape scheletic, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.