Setari Cookie-uri

Diete Periculoase, Anorexie, Subnutritie - Ce se Ascunde in Spatele Vedetelor Slabe

Anorexie, traume personale, sindrom dismorfic corporal, consum de droguri, diete duse la extrem, infometare, suprasolicitare, subnutritie si pilule periculoase iata cateva dintre dedesubturile statutului de vedeta cu silueta silfida. Sub presiunea Skinny Hollywood, multe vedete sufera de diverse tulburari ce pot fi fatale, apeleaza la masuri extreme pentru a nu depasi pragul de 45 kilograme si sunt permanent angrenate intr-o batalie ce are ca scop silueta filiforma - o batalie frustranta si pe termen nedeterminat.

E cunoscut faptul ca vedetele din Neveste Disperate se afla intr-o permanenta competitie de tip “Cine slabeste mai mult? Cine e cea mai slaba?” – mai mult, cei din echipa care se ocupa cu realizarea tinutelor “nevestelor” spun ca de multe ori, actritelor nu le mai sunt bune hainele din cauza regimurilor de slabit prea drastice. Desi in trecut Eva Longoria si Teri Hatcher au fost cele banuite de anorexie, Marcia Cross, interpreta lui Bree, declara sincer: “A nu manca este o batalie permaneta. E ca si cum sunt platita ca sa nu mananc. E un iad.” – iar rezultatele sunt evidente: oase la vedere, silueta silfida. Pentru poza, click aici. In acelasi timp, Felicity Huffman, interpreta lui Lynette, care a suferit de anorexie si bulimie la inceputurile carierei, a declarat: “Ca actrita, nu esti niciodata suficient de slaba, suficient de frumoasa – si niciodata nu ai sanii suficient de mari.” Pentru poza, click aici.

Acelasi fenomen din “Neveste Disperate” s-a intamplat si pe platourile serialului de success “Ally McBeal”, unde 3 dintre actritele principale au suferit de anorexie in timpul filmarilor: Calista Flockhart, Portia de Rossi si Courtney Thorne-Smith – cea din urma chiar parasind serialul pentru a se detasa de mediul nociv si pentru a se vindeca (pentru poza, click aici). Portia a declarat ca obisnuia sa consume in jur de 300 de calorii pe zi, ajungand la alarmanta greutate de 38 kilograme la 175 inaltime (pentru poza, click aici) iar Calista a recunoscut problemele legate de greutate, dupa indelungi speculatii: “Incepusem sa ma infometez, sa fac exercitii permanent, sa ma suprasolicit – imi brutalizam sistemul imunitar”. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.