Setari Cookie-uri

Diete Periculoase, Anorexie, Subnutritie - Ce se Ascunde in Spatele Vedetelor Slabe

Anorexie, traume personale, sindrom dismorfic corporal, consum de droguri, diete duse la extrem, infometare, suprasolicitare, subnutritie si pilule periculoase iata cateva dintre dedesubturile statutului de vedeta cu silueta silfida. Sub presiunea Skinny Hollywood, multe vedete sufera de diverse tulburari ce pot fi fatale, apeleaza la masuri extreme pentru a nu depasi pragul de 45 kilograme si sunt permanent angrenate intr-o batalie ce are ca scop silueta filiforma - o batalie frustranta si pe termen nedeterminat.

Lindsay Lohan se alatura lui Janet Jackson si celebrei Oprah in clubul vedetelor care au oscilat dramatic in greutate de-a lungul timpului, fiind cand slabe, cand cu forme. Spre deosebire de celelalte doua, Lindsay a fost in trecut subnutrita, apoi s-a “implinit” la loc si si-a recapatat silueta sanatoasa, ca mai apoi sa slabeasca din nou pana la marimea 2 (34 la europeni) – pentru poza, click aici. Se pare ca in spatele acestor oscilari sta un medicament folosit in tratamentul deficitului de atentie: Adderall. Efectele medicamentului? Taierea apetitului si o doza in plus de energie. Pentru poza, click aici.

Folosirea medicamentelor (care sunt destinate altor scopuri) ca pastile dietetice este o tehnica raspandita in randul vedetelor de la Hollywood (si total nerecomandata). Adderall nu este singurul medicament cu efect de subtiere – multe vedete au incercat “dieta” cu Clenbuterol, un medicament destinat vindecarii astmului... la cai. Mai mult, acest medicament a capatat porecla Pastila Marimii 0.

Mary-Kate Olsen - Acum 3 ani, una din celebrele gemene Olsen era pacienta la un centru de reabilitare. Diagnosticul? Anorexie – iar gurile rele insistau ca Mary-Kate isi trata si dependenta de droguri in acelasi timp (la doar 18 ani). La 157 cm, Mary-Kate cantarea doar 36 kilograme – insa mult timp, apropiatii nici nu si-au dat seama ca ar fi avut vreo problema, dat fiind stilul vestimentar al actritei care ii ascundea silueta filiforma: camasi XXL, paltoane lungi, pantaloni largi. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.