Setari Cookie-uri

Cele 8 modalitati ale Florentinei de a arata impecabil de sarbatori

Se apropie sarbatorile ! Reuniuni in familie, colinde, cadouri si... multa, multa mancare! Desigur, masa traditionala de Craciun reprezinta o adevarata placere, dar ea satisface numai anumite dorinte, nelasand loc pentru o silueta de invidiat pentru petrecerea de Anul Nou. Asadar, m-am gandit sa va ajut cu cateva trucuri pentru a supravietui tentatiilor supracalorice din aceasta perioada.

6. Vitamine si minerale: ajutor in arderea grasimilor

Pentru a transforma hrana in energie in loc de grasime, organismul depinde de sute de enzime care la randul lor depind de prezenta vitaminelor si mineralelor. Consuma din abundenta varza, brocoli, grapefruit, fasole, linte.

7. Rasul te ajuta sa slabesti

O portie zdravana de ras este un excelent exercitiu aerob. Pune in miscare muschii abdominali, respiratori, ai spatelui si ai picioarelor, maseaza inima, plamanii si sistemul digestiv.

8. Slabeste in somn

Luati cina cu 2 ore inainte de culcare pentru mai mult timp disponibil arderilor nocturne. O salata din legume cu avocado furnizeaza substante nutritive si grasimi bune care nu se depun pe solduri.

Sper sa tineti cont de aceste sfaturi, care va vor ajuta sa va pastrati tinuta de-a lungul sarbatorilor de iarna si sa fiti pline de energie pentru o luna asa de incarcata. Sarbatori fericite !


Pe Florentina Opris o puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 11:30, la « Sport, dieta si o vedeta », la Prima TV.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.