Setari Cookie-uri

Tendinte in coafura de pe podiumul Milano Fashion Week

Afla care sunt trendurile principale in materie de hairstyle desprinse direct de pe podiumul Milano Fashion Week:

Afla care sunt trendurile principale in materie de hairstyle desprinse direct de pe podiumul Milano Fashion Week:

1. Parul cu aspect umed


Acest stil de coafura este inspirat din tiparul de frumusete al anilor ’70. Confera o nota de extravaganta si se potriveste foarte bine stilului vetimentar androgin. Prins intr-o coada, intr-un coc sau lasat liber pe spate, parul cu aspect umed s-a remarcat pe podium la designerii Versace, Prada si Jil Sander.

Chiar daca pare pretentios si nu este foarte accesibil, acest trend a cucerit majoritatea vedelor de la Hollywood. Marrion Cotillard, Charlize Theron si Eva Longoria se numara printre celebritatile care au adoptat deseori aceasta coafura pe covorul rosu.

2. Parul hippie


Stilul hippie s-a remarcat nu doar in vestimentatie ci si in materie de hairstyle. Asadar, in sezonul cald completati-va tinutele nonconformiste cu o coafura in aceslasi ton. Parul hippie este caracterizat de naturalete, simplitate si lejeritate. Poate capata un aspect rebel daca este tapat de la radacina si ondulat la varfuri. Accesoriile potrivite acestei coafuri sunt bentitele cu imprimeuri si agrafele cu flori supradimensionate.

Pe catwalk-ul Milano Fashion Week, parul hippie s-a remarcat la Alberta Ferretti, Emilo Pucci si Roberto Cavalli.

3. Coada de cal

In sezonul cald coafurile care lasa chipul descoperit vor fi la mare cautare. In primul rand datorita confortului conferit in zilele caniculare, dar si gratie aspectului ingrijit pe care-l emana. Coada de cal este una dintre coafurile simple care pune in valoare un par stralucitor si sexy. Este foarte usor de realizat fiind ideala cand te grabesti si esti in pana de idei.

Confera un plus de eleganta acestei coafuri utilizand accesorii de par intr-o culoare cat mai apropiata nuantei naturale. Sau infasoara o suvita de par in jurul elasticului si fixeaz-o la interior cu agrafe subtiri.

4. Cocuri elegante
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.