Setari Cookie-uri

Tendinte in coafura de pe podiumul Milano Fashion Week

Afla care sunt trendurile principale in materie de hairstyle desprinse direct de pe podiumul Milano Fashion Week:

Pentru serile elegante sau cocktailuri pretentioase nu renunta la cocuri elegante. Cocul este una dintre coafurile mereu la moda, care indiferent de tranduri va ramane in preferintele stilistilor. In cadrul Milano Fashion Week, s-a remarcat in show-urile Dolce & Gabbana, Prada si Versace. Hair stilstii caselor de moda au optat atat pentru cocuri inalte cat si pentru cocuri joase lejere, accesorizate cu agrafe extravagante.

Cocul este o coafura care evidentiaza foarte bine chipul, asadar machiajul trebuie sa fie realizat cu atentie, pentru a conferi un aspect cat mai atragator. De asemenea, cerceii rounzi mari sau in stil candelabru complimenteaza foarte bine infatisarea.

5. Stilul neglijent

Neglijenta studiata este la moda si in sezonul primavara-vara 2011. Fie prins in coada sau desprins, aparent nepieptanat, parul neglijent confera un plus de farmec oricarei femei. Subliniaza naturaletea punand accent pe frumusetea nativa. In mod special reprezentantii sexului masculin sunt atrasi de aceasta coafura, deoarece aminteste de lookul rebel si ciufulit al femeii care se trezeste langa ei dimineata.

Combina aceasta coafura cu tinute casual sau romantice. Stilul neglijent este in general permisiv, insa in cazul tinutelor office sobre, ar putea fi inlocuit cu o coada de cal inalta.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.