Setari Cookie-uri

Blonda, bruna sau roscata? Afla ce trenduri ti se potrivesc in functie de culoarea parului

Culoarea parului joaca un rol important in materie de frumusete. Trebuie sa se potriveasca foarte bine cu ochii si nuanta tenului pentru a conferi un look armonios. Daca planuiesti o schimbare de stiil, afla care sunt propunerile hairstilistilor pentru noul sezon:

Culoarea parului joaca un rol important in materie de frumusete. Trebuie sa se potriveasca foarte bine cu ochii si nuanta tenului pentru a conferi un look armonios. Daca planuiesti o schimbare de stil, afla care sunt propunerile hairstilistilor pentru noul sezon:



Blond


Blondul ramane la moda si in acest sezon. Tendintele actuale propun o varietate de nuante, de la tonuri cenusii, la nuante de cramel mate. Trendul noului sezon aduce un plus de naturalete pentru parul blond. Nu se mai poarta parul deschis in exces, decolorat neuniform. Stilistii pun mare accent pe natural, pe feminitatea clasica, de aceea propun tonuri de auriu si caramel in defavoarea culorilor cu aspect artificial. Blondul platinat ramane in atentia hairstylistilor, insa capata reflexe aurii.

Blondul este o culoare permisiva care de-a lungul timpului a fost permanent reinventata de stilisti. Parul blond cu reflexe cenusii s-a situat multa vreme in topul preferintelor. Totusi, in moda actuala parul foarte deschis la culoare cu un aspect artificial nu mai este la mare cautare.

Pentru iubitoarele parului blond cat mai natural, satenul cald in tonuri de miere reprezinta o alta optiune pentru un look trendy. Parul saten cu reflexii luminoase confera un o nota de eleganta si stil.



Brunet


Varietatea nuantelor inchise avantajeaza cat mai multe tipuri de ten. In acest sezon parul negru cu varfurile deschise si radacinile mai inchise este propunerea principala a hairstilistilor. Negrul cu reflexe aurii este de asemenea o alegere in voga pentru reprezentantele sexului frumos care isi doresc o schimbare de look.

Ciocolatiul cu reflexe aurii este optiune perfecta pentru un look radiant cu aspect natural. Se potriveste foarte bine tenului masliniu, in timp ce negrul intens este alegerea ideala pentru tenul deschis la culoare. Nu in ultimul rand, incercati si o alta propunere venita direct de pe catwalk-ul international: parul inchis la culoare cu varfurile aramii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.