Setari Cookie-uri

Blonda, bruna sau roscata? Afla ce trenduri ti se potrivesc in functie de culoarea parului

Culoarea parului joaca un rol important in materie de frumusete. Trebuie sa se potriveasca foarte bine cu ochii si nuanta tenului pentru a conferi un look armonios. Daca planuiesti o schimbare de stiil, afla care sunt propunerile hairstilistilor pentru noul sezon:



Roscat


Parul rosu este un trend absolut pentru sezonul rece. Reflexele rosiatice nu puteau lipsi din tendintele toamnei si reprezinta alegerea perfecta pentru femeile cu tenul deschis ori pistruiat.

Daca tonurile de blond mizeaza pe naturalete, roscatul vine cu accente dramatice, menite sa evidentieze un look fabulos. Se poarta parul roscat uniform incadrat de suvite in culori puternice si indraznete. Astfel, daca iti place sa experimentezi, acum ai ocazia sa incerci o schimbare de look deosebita.

Pentru adeptele coafurilor conservatoare si elegante, rosul inchis este o optiune viabila. Este pus in valoare de coafuri simple: parul poate fi indreptat si prins intr-o coada de cal ori lasat liber pe spate. Parul a fost vedeta sezonului cald si continua sa se situeze in atentia vedetelor care iubesc schimbarile radicale de look. Rihanna, Scarlett Johansson si Drew Barrymore sunt doar cateva exemple.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.