Setari Cookie-uri

AVON si Antonia relanseaza gama de machiaj

AVON relanseaza gama de machiaj "Avon", printr-un parteneriat cu Antonia.

Comunicat de presa

Cu un nou slogan - "Frumusetea incepe cu tine, restul e noul machiaj Avon" - gama de machiaj "Avon", aduce culori vibrante si rezistente, imbogatite cu cele mai bune formule AVON de pana acum.

Raluca Kisescu, Directorul de Marketing de la AVON, recomanda noile produse: "Noua gama de machiaj de la AVON se remarca prin inovatia produselor, din punct de vedere al design-ului si al formulelor cu pigmenţi puternici.

Am ales sa facem lucrurile altfel pentru ca ne dorim sa aducem o schimbare pe piata de machiaj din Romania si in ritualul zilnic de infrumusetare al fiecarei femei, pentru ca frumuseţea incepe de fapt cu noi, iar restul e machiaj de la AVON.

Femeile care aleg produsele AVON primesc si sfaturi profesioniste de machiaj de la Carmen Dinca, make-up artist-ul AVON. Mai mult decat atat, Antonia este endorser pentru aceasta gama si ne bucuram foarte mult sa o avem alaturi de noi in tot acest proiect. Am remarcat-o prin atitudinea, optimismul si energia pe care Antonia le are pe scena si in afara ei.

Citește și:

Parteneriatul cu Antonia presupune sustinerea gamei de machiaj „Avon” si pentru ca vrem sa fim aproape de cat mai multe femei din Romania vom pleca impreuna cu Antonia intr-o caravana in 10 orase, in aceasta vara. Astfel, Antonia si AVON vor transmite si mai multa energie, entuziasm si culoare romancelor".

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.