Setari Cookie-uri

AVON si Antonia relanseaza gama de machiaj

AVON relanseaza gama de machiaj "Avon", printr-un parteneriat cu Antonia.

Din portofoliul gamei de machiaj AVON

· Cu un factor de protectie de 15 SPF, rujul Ultra Color are acum o formula imbunatatita cu Unt de Shea, ulei omega, fructe de padure si vitamina E, care catifeleaza si hidrateaza instantaneu buzele. Capacul transparent permite vizualizarea nuantei din interior si usureaza alegerea culorii care se potriveste fiecarei femei in parte, din 35 de variante.

· Luciul de buze Ultra Glazewear contine aceleasi ingrediente puternic hidratante si este disponibil in 16 variante de culori.

· Creionul contur pentru buze se diferentiaza printr-o formula cremoasa care defineste forma buzelor si confera rezistenta culorii. Machiajul ramane proaspat mai mult timp. Este disponibil in 7 nuante diferite.

· Creionul de ochi Kohl Eyeliner se aplica foarte usor datorita continutului bogat in unt de shea.

Citește și:

· Noile farduri de ochi Quads si Duos sunt imbunatatite cu Tehnologia True Color si sunt disponibile in 12 combinatii de culori, pentru Quads, si 7, pentru Duos. Paleta de farduri contine pigmenti puternici. Machiajul capata astfel o culoare mai intensa ca niciodata si rezistenta pe toata durata zilei.

· Rimelul Mega Effects este primul rimel de pe piata de make-up din Romania cu o forma adaptata liniei genelor. Acesta contine pigmenti de silicon cu rol de intensificare a culorii genelor, in 2 variante - brown black si blackest black.

Gama de machiaj "Avon" cuprinde si alte produse diversificate, destinate unor zone diferite: baza, fond de ten, corector, pudra, fard de obraz si perle pentru fata.

Despre gama de machiaj "Avon" pana in prezent

De 16 ani, AVON Cosmetics promoveaza frumuseţea femeilor din Romania. . La nivel de an, in Romania, gama de machiaj reprezinta 18% din totalul vanzarilor AVON, iar in fiecare minut AVON vinde 14 creioane retractabile pentru ochi, 10 fonduri de ten si 8 rujuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.