Setari Cookie-uri

AVON si Antonia relanseaza gama de machiaj

AVON relanseaza gama de machiaj "Avon", printr-un parteneriat cu Antonia.

Antonia a raspuns cu mare entuziasm propunerii AVON de a face parte din acest proiect: "Sunt foarte fericita sa fac parte din familia AVON! De mica mi-am dorit sa fiu imaginea unui brand de cosmetice si nu pot sa cred ca se intampla!

Culorile spun foarte multe lucruri despre o femeie, iar noua gama de machiaj propune nuante intense si produse rezistente. Eu folosesc produsele din gama de machiaj "Avon" pentru ca am o gama larga din care pot alege si sunt multe nuante care ma inspira!".

Noua gama de machiaj "Avon" - culoare de lunga durata, mai bogata ca oricand

Noua gama de machiaj AVON revolutioneaza prin formulele si ambalajele noi. Acestea se remarca printr-o tehnologie inovatoare true Color si prin ambalaje noi si atragatoare. Produsele contin pigmenti puternici, care ofera o culoare de lunga durata, mai bogata ca oricand.

Citește și:

Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corecta a nuanţelor, iar rujul Ultra Rich are un capac transparent si elegant, care usureaza alegerile in materie de culoare.

Ceea ce este cu atat mai surprinzator in aceasta noua gama este rimelul Mega Effects, care are un aplicator cu forma adaptata liniei genelor si asigura astfel confort si usurinta in aplicarea lui. Acesta conţine o formula cu pigmenti de silicon care ofera volum panoramic genelor si le imbraca intr-un negru intens.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.