Setari Cookie-uri

Ce coafuri se poarta in noul an?

Bob clasic, ciufulit, parul lung si drept, parul scurt cu aspect neglijent, sunt doar cateva dintre trendurile acestui an in ceea ce priveste coafurile.

Asa cum era de asteptat trendurile noului an isi pun amprenta si in ceea ce priveste coafurile care vor fi in topul preferintelor. Unele dintre ele sunt in tendinte inca de cativa ani si se pare ca nimic nu le sta in cale astfel incat se mentin pe acelasi loc inca de cand au fost lansate.

Sunt si tendinte noi mai mult sau mai putin asteptate, mai mult sau mai putin apreciate, mai mult sau mai putin acceptate.

Iata care sunt cele mai importante dintre ele:

Par de sirena

Este o coafura simpla si de efect care se potriveste in mod deosebit celor care au parul lung. In doar cateva minute poti sa iti realizezi una dintre cele mai tari coafuri ale anului. Onduleaza parul usor si lasa-l sa cada frumos pe spate in timp ce il finisezi cu un pic de fixativ pentru ca firele rebele sa nu iti dea batai de cap.

Coada la baza gatului

foto femeie frumoasa sursa shutterstock

Citește și:

Simplu si de efect. In doar doua minute poti sa iti realizezi aceasta coafura care este printre primele locuri in tendintele acestui an. Se poate plia atat pe parul lung cat si pe cel mediu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti strangi parul intr-o coada simpla la baza gatului. Cararea poate sa fie atat intr-o parte cat si pe mijloc.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.