Setari Cookie-uri

Cele mai cautate 5 tratamente cosmetice pe care trebuie sa le incerci

Tehnologia evolueaza atat de repede incat uneoir nici nu avem timp sa tinem pasul cu ea. Trendurile vin si pleaca fara sa ne dam seama si le descoperim dupa ceva timp. Ti-am pregatit ceva cu totul deosebit!

Tehnicile de infrumusetare se imbunatatesc pe zi ce trece si apar pe piata din ce in ce mai multe alternative la clasicele tratamente destinate infrumusetarii si relaxarii in mod deosebit a doamnelor si domnisoarelor.

De la tratamentele cu aur si ciocolata la cele cu diamante si caviar nu a fost cale lunga. Sunt insa cateva tratamente mai neobisnuite, dar care sunt foarte cautate si mai ales, foarte apreciate de catre cei care apeleaza la ele.

foto: tratament facial, Shutterstock

Pedichiura cu pesti

Poate crezi ca este un moft si ca pestii sunt chinuiti avand in vedere faptul ca trebuie sa ciuguleasca pielea moarta a picioarelor. Pestisorii Garra Rufa, cunoscuti si sub denumirea de "pesti doctor" ne ofera un tratament relaxant. Ei ciugulesc pielea moarta, iar saliva lor are rol antiseptic. Trebuie sa incerci acest tratament macar de curiozitate.

Citește și:

Tratament de par cu sperma de taur

Este vorba despre un produs ce are in compozitie lichidul seminal al taurilor care ofera stralucire parului. Acest produs este obtinut din radacina unor plante si sperma de taur care impreuna fac minuni pentru par. In strainatate este considerat un tratament de lux.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.