Setari Cookie-uri

Cele mai cautate 5 tratamente cosmetice pe care trebuie sa le incerci

Tehnologia evolueaza atat de repede incat uneoir nici nu avem timp sa tinem pasul cu ea. Trendurile vin si pleaca fara sa ne dam seama si le descoperim dupa ceva timp. Ti-am pregatit ceva cu totul deosebit!

Tratament facial cu gainat de pasare

Este vorba despre gaintul de provighetoare care se pare ca face minuni pentru ten. Chiar si Tom Cruise si Victoria Beckham apeleaza la astfel de tratamente pentru a-si mentine tenul tanar si frumos. Gainatul de privighetoare contine anumite enzime speciale care indeparteaza celulel moarte si au un efect benefic asupra epidermei.

"Fata in flacari"

Acest tratament a pornit din China si castiga teren in cat mai multe tari. Este vorba despre un tratament facial ce presupune aplicarea a catorva prosoape imbibate in alcool care se aprind odata asezate pe ten. Se spune ca alcoolul reduce ridurile si pungile de sub ochi.

"Lifting-ul vampirilor"

Daca ne luam dupa legendele popoulare, vampirii nu imbatranesc niciodata si traiesc milioane de ani fara sa aiba amprenta timpului pe chip. Nu au riduri si nici alte afectiuni. Probabil de aici s-au inspirit cei care au creat acest tratament la care apeleaza si Catalin Botezatu dupa cum bine stim. Tratamentul consta in extragerea de sange din propriul organism din care se extrag apoi trombocitele ce sunt amestecate cu o anumita substanta. Lichidul astfel obrinut este injectat in zonele cu probleme.

Citește și:

Tu pe care l-ai incerca?

foto prima pagina: tratament facial, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.