Setari Cookie-uri

Tendintele in coafura in sezonul primavara-vara 2010 interpretate de Sam McKnight

Odata cu tendintele de coafura din acest sezon, toate codurile vechi ale luxului si frumusetii sunt reinventate, noile principii stand sub semnul termenilor discret si studiat. Sam McKnight, Global Hair Ambassador Pantene, afirma: Coafurile acestui sezon reprezinta definitia elegantei moderne. Vorbim de senzualitate, textura, stralucire, simplitate si o aparenta lipsa de efort pentru realizarea coafurilor de la aproape toate prezentarile pe care le-am realizat in acest sezon. In realitate, este vorba de discretie. Insa intra in joc si conceptul studiat care presupune concentrarea asupra celui mai marunt detaliu: Ati lasat varfurile incretite sau v-ati ostenit sa le indreptati? Pentru ca acest detaliu face diferenta, afirma Sam.

Odata cu tendintele de coafura din acest sezon, toate codurile vechi ale luxului si frumusetii sunt reinventate, noile principii stand sub semnul termenilor „discret” si “studiat”. Sam McKnight, Global Hair Ambassador Pantene, afirma: “Coafurile acestui sezon reprezinta definitia elegantei moderne. Vorbim de senzualitate, textura, stralucire, simplitate si o aparenta lipsa de efort pentru realizarea coafurilor de la aproape toate prezentarile pe care le-am realizat in acest sezon. In realitate, este vorba de „discretie.” Insa intra in joc si conceptul “studiat” care presupune concentrarea asupra celui mai marunt detaliu: “Ati lasat varfurile incretite sau v-ati ostenit sa le indreptati? Pentru ca acest detaliu face diferenta,” afirma Sam.

Intre timp, Eugene Souleiman, Wella Professionals Director Global Creative Director Care & Styling, a explorat tema fanteziei moderne aparute in jurul ideilor de ‘visuri care prind viata’ si ‘viitor romantic’, o combinatie de hiper-modernitate asociata cu inocenta delicata. “Nu incercam sa evitam aspectul tehnologic al culturii noastre,” declara Eugene, “tehnologia influenteaza toate lucrurile pe care le intreprindem si le face sa para moderne, insa in acelasi timp suntem reticenti ca pierdem evadarea din realitate pe care o ofera lumea de vis,” explica acesta. Dorinta de a evada din realitate se potriveste perfect in aceasta perioada, provenind partial dintr-o cultura dominanta a „celebritatii” (care face ca vietile ideale sa para accesibile), insa si din tendintele manifestate in timpul recesiunii economice (a visa si a actiona). In privinta coafurilor, dorinta de a evada din realitate a fost interpretata prin transparenta si stralucire, textura si miscare: parul care curge liber, expresie a unui stil de viata creativ.

Datorita acestei dorinte de schimbare exista un adevarat contrast in temele principale ale aranjarii parului: coafuri up-do si down-do, forme sculpturale si cozi impletite, nuante de par de la pastel si pal la intens si accentuat, toate figureaza pe agenda coafurilor la moda pentru sezonul primavara/vara 2010.

Culori pentru Podiumurile de Prezentare a Modei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.