Setari Cookie-uri

Tendintele in coafura in sezonul primavara-vara 2010 interpretate de Sam McKnight

Odata cu tendintele de coafura din acest sezon, toate codurile vechi ale luxului si frumusetii sunt reinventate, noile principii stand sub semnul termenilor discret si studiat. Sam McKnight, Global Hair Ambassador Pantene, afirma: Coafurile acestui sezon reprezinta definitia elegantei moderne. Vorbim de senzualitate, textura, stralucire, simplitate si o aparenta lipsa de efort pentru realizarea coafurilor de la aproape toate prezentarile pe care le-am realizat in acest sezon. In realitate, este vorba de discretie. Insa intra in joc si conceptul studiat care presupune concentrarea asupra celui mai marunt detaliu: Ati lasat varfurile incretite sau v-ati ostenit sa le indreptati? Pentru ca acest detaliu face diferenta, afirma Sam.

NOMAD COUTURE

“Decadent, dramatic si inovator, cu contraste uriase,” afirma Eugene despre tendinta influentata de calatorii. E un amestec multicultural de stiluri si idei, combinand nomadismul si cultura tribala cu modernitatea sic si mentalitatea couture. Alaturi de nuanta, domina sentimentul de individualitate: “Stilul Hermes corespunde calatorului sic si boem” declara Josh Wood. “Exista un adevarat sens al personalitatii in aceasta tendinta”.

In ceea ce priveste coafura, la Demeulemeister parul a fost desfacut si cu aspect dezordonat. La Etro, campionii pe termen lung ai culturii clash couture, parul a fost netezit si apoi tapat sub forma de bucle mari. Kenzo a prezentat, de asemenea, un amestec etno de haine, pus in valoare de parul coafat cu carare pe mijloc, ondulat, lung si desfacut, aranjat intr-un stil care ar arata chiar ca pe marginea piscinei dintr-o statiune din Aman sau ca un excursionist care urca pe Kilimanjaro.

Pentru Yohji Yamamoto, Eugene a creat coafuri tribale incretind parul in forme inalte, in timp ce la Zac Posen, parul in nuante acide a fost aranjat in cocuri – o trimitere inteligenta la cultura ‘neo-rave’.

Informatii si imagini oferite de P&G Beauty

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.