Setari Cookie-uri

Secrete pentru frumusete de la vedete

Frumusetea vedetelor nu consta doar in operatii estetice, make-up perfect si implanturi cu botox. Deoarece imaginea lor este foarte importanta, mare parte dintre acestea adopta un stil de viata sanatos si in intimitate, raman fidele anumitor trucuri de infrumusetare la indemana, mai putin costisitoare decat ne-am imagina.

Frumusetea vedetelor nu consta doar in operatii estetice, un make-up perfect si implanturi cu botox. Deoarece imaginea lor este foarte importanta, mare parte dintre acestea adopta un stil de viata sanatos si in intimitate, raman fidele anumitor trucuri de infrumusetare la indemana, mai putin costisitoare decat ne-am imagina. Sa descoperim asadar, cum se mentin in forma cele mai sexy vedete de la Hollywood:

Ten stralucitor

Demi Moore: hidratare si iar hidratare. Acesta a declarat ca oricat ar fi de obosita, nu adoarme inainte de a-si curata tenul foarte bine cu produse de ingrijire. De asemenea, actrita recurge frecvent si la masti naturiste pe baza de argila in combinatie cu uleiuri volatile. Argila combate oboseala, imbunatateste circulatia sangelui si reda elasticitate pielii. Pentru exfolierea celulelor moarte Demi Moore a recunoscut ca foloseste si un scrub preparat din miere, zahar brun si putin ulei de masline. Rezultatul este o piele fina, catifelata, datorita mierii care hidrateaza si revigoreaza piela.

Cindy Crawford a marturisit ca si-a mentinut frumusetea tenului utilizand creme bogate in antioxidanti, cu protectie solara. De asemenea, nu ar renunta la o crema de noapte puternic hidratanta, crema pentru conturul ochilor si o masca saptamanala. In plus, un alt truc utilizat de Cindy Crawford, usor de realizat acasa este amestecul de lapte si apa minerala. Pus intr-o sticla cu pulverizator se utilizeaza pe parcursul zilei, asigurand un ten catifelat, radiant.

Nicole Kidman
este recunoscuta pentru tenul ei deschis, cu aspect de portelan. Aceasta a recunoscut ca se fereste de razele soarelui, utilizand din plin masti si creme antibronzante.

Par sanatos

Chaterine Zetta Jones, recunoscuta pentru o podoaba capilara de invidiat, recomanda clatirea cu bere, apoi spalarea parului cu sampon. Chiar daca nu miroase bine, berea contine ingredienti nutritivi importanti datorita complexului de vitamina B.

Britney Spears recomanda uleiul de migdale pentru intretinearea parului. Bogat in vitamina E, contine magneziu si calciu. Se aplica cu varful degetelor pe par sau pe varfurile aspre si se maseaza usor. Rezultatul? In urma tratamentului parul devine moale, placut la atingere si stralucitor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.