Setari Cookie-uri

Secrete pentru frumusete de la vedete

Frumusetea vedetelor nu consta doar in operatii estetice, make-up perfect si implanturi cu botox. Deoarece imaginea lor este foarte importanta, mare parte dintre acestea adopta un stil de viata sanatos si in intimitate, raman fidele anumitor trucuri de infrumusetare la indemana, mai putin costisitoare decat ne-am imagina.

Siena Miller este adepta produselor naturiste. Aceasta utilizeaza un sampon hranitor bogat in vitamina F si floarea soarelui.

Gabriela Spanic utilizeaza produse cosmetice pentru ingrijirea parului din aceeasi gama, care-i protejeaza firul de par. Insa, recurge cu incredere si la o masca preparata acasa, pe baza de maioneza, otet si ulei de masline. Se lasa 30-35 de minute sa actioneze, apoi se spala foarte bine cu sampon.

Dieta

Angelina Jolie se mentine in forma cu foarte mult sport, exercitii Pilates si un regim sanatos. Lipsa celulitei pe picioare si abdomen se datoreaza impachetarilor in folii de plastic. Acest truc ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiratie si a kilogramelor in plus.

Eva Longoria, apreciata pentru formele ei armonioase a declarat ca nu este adepta dietelor. Mananca putin din toate, axandu-se mai mult pe amestecuri legume variate. Actrita se mentine in forma mergand cel putin de trei ori pe saptamana la sala, tonifiindu-si muschii cu ajutorul unor exercitii speciale.

Cindy Crawford arata la fel de bine ca in tinerete, demonstrand ca desi a inaintat in varsta este preocupata de silueta ei. Secretul? aceasta recomanda un pahar de apa sau ceai verde inainte de masa pentru ameliorarea senzatiei de foame. De asemenea, fostul model de succes tine o dieta pe baza de proteine si face foarte multe exercitii de fitness pentru a se mentine in forma, plus minim 30 de minute aleregat pe banda rulanta.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.