Setari Cookie-uri

4 coafuri de Oscar

Somptuase sau diafane, coafurile etalate la cel mai important eveniment de la Hollywood, sunt intotdeauna caracterizate de eleganta si stil. Celebritatile se intrec in tinute cat mai stralucitoare si coafuri pe masura, devenind astfel modele in industria frumusetii.

Somptuase sau diafane, coafurile etalate la cel mai important eveniment de la Hollywood, sunt intotdeauna caracterizate de eleganta si stil. Celebritatile se intrec in tinute cat mai stralucitoare si coafuri pe masura, devenind astfel modele in industria frumusetii. Special pentru voi, am ales 4 coafuri deosebite care au starnit admiratie pe covorul rosu.

Mar 07, 2010 - Hollywood, California, USA - OSCARS 2010 - Actress CAMERON DIAZ arrives for the 82nd Academy Awards show held at the Kodak Theatre in Hollywood. © Red Carpet Pictures 1. Cameron Diaz , natural si sexy

Intotdeauna o aparitie ravisanta pe covorul rosu, Cameron Diaz este o vedeta care abordeaza coafuri intr-un stil lejer, usor neglijent care i se potrivesc de minune. Atitudinea si zambetul cuceritor ii aduc un plus de frumusete si stralucire chipului. Rochia aleasa special pentru eveniment lasa la vedere o silueta zvelta iar coafura aparent simpla, completeaza de minune look-ul actritei. In armonie cu intreaga tinuta, Cameron Diaz a optat pentru o coafura eleganta in stil vintage.

Cum se realizeaza. Parul este lasat liber si ondulat la exterior. Creeaza putin volum la radacini cu ajutorul unei spume modelatoare. Textura suvitelor trebuie sa fie cat mai curata, de aceea tapatul ar trebui evitat de aceasta data. Deseneaza o carare intr-o parte si la sfarsit pulverizeaza putin fixativ. Aceasta coafura este ideala pentru parul mediu, dificil de aranjat. Se realizeaza foarte usor, iar rezultatul incanta privirea.

HOLLYWOOD - MARCH 05: Oscar nominee for Best Actress in a leading role, Charlize Theron, from 'North Country' arrives at the 78th Annual Academy Awards at the Kodak Theatre on March 5, 2006 in Hollywood, California. (Photo by Vince Bucci/Getty Images) 2. Charlize Theron, coc voluminos
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.