Setari Cookie-uri

4 coafuri de Oscar

Somptuase sau diafane, coafurile etalate la cel mai important eveniment de la Hollywood, sunt intotdeauna caracterizate de eleganta si stil. Celebritatile se intrec in tinute cat mai stralucitoare si coafuri pe masura, devenind astfel modele in industria frumusetii.


Cum se realizeaza.
Aceasta coafura este ideala pentru un par lung, matasos. Daca nu te-a inzestrat natura cu un par ondulat natural, transforma aspectul podoabei capilare cu ajutorul unor bigudiuri mari. O alta varianta putin mai rapida ar fi ondulatorul. Piaptana foarte bine parul inainte si aplica putina spuma, apoi lasa-l sa se usuce. Pentru a obtine un aspect cat mai placut, plin de volum, nu ondula parul de la radacina; incepe din dreptul ochilor. La final, aplica un spray pentru stralucire.

HOLLYWOOD - MARCH 07: (EDITORS NOTE: NO ONLINE, NO INTERNET, EMBARGOED FROM INTERNET AND TELEVISION USAGE UNTIL THE CONCLUSION OF THE LIVE OSCARS TELECAST) Actress Anna Kendrick poses in the press room at the 82nd Annual Academy Awards held at Kodak Theatre on March 7, 2010 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images) 4. Anna Kendrick, coc cu aspect neglijent

Este o tanara actrita care promite, potrivit specialistilor din cinematografie. In materie de stil, ne-a cucerit deja cu aparitiile ei foarte bine studiate. Anna Kendrick a purtat la decernarea premiilor Oscar o superba creatie Elie Saab Couture. La o asemenea vestimentatie, aceasta a sortat bijuterii diecrete si o coafura cu aspect neglijent, care i se potriveste foarte bine.

Cum se realizeaza. Cocul cu aspect neglijent este una dintre coafurile preferate de majoritatea celebritatilor. Acesta pastreaza un aspect natural, insa confera un aer special. Se realizeaza foarte usor acasa. Parul se prinde intr-o coada de cal mai jos de crestetul capului. Apoi se rasuceste si bucla obtinuta se prinde cu agrafe. Se scot cateva suvite care sa incadreze chipul. La final se pulverizeaza spray pentru fixare.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.