Setari Cookie-uri

4 coafuri de Oscar

Somptuase sau diafane, coafurile etalate la cel mai important eveniment de la Hollywood, sunt intotdeauna caracterizate de eleganta si stil. Celebritatile se intrec in tinute cat mai stralucitoare si coafuri pe masura, devenind astfel modele in industria frumusetii.

Este considerata una dintre cele mai sexy actrite din cetatea filmului hollywoodian. Inzestrata cu o frumusete angelica, Charlize Theron suprinde intotdeauna prin eleganta si un stil deosebit. Creatiile couture care-i imbraca silueta perfecta sunt completate armonios de coafuri bine structurate, voluminoase, care-i subliniaza trasaturile fetei. Cand nu opteaza pentru bucle diafane, aceasta alege coafuri cu volum, foarte populare in randul vedetelor de la Hollywood.

Cum se realizeaza. Aceasta coafura avantajeaza atat parul lung, cat si parul de lungime medie. Subliniaza trasaturile fetei, in mod special privirea. Inspirata din stilul retro, aminteste de moda anilor trecuti si de staruri precum Brigitte Bardot sau Marilyn Monroe care au ajuns adevarate embleme in materie de stil. Pentru realizarea acestei coafuri, parul trebuie sa fie spalat si pieptanat foarte bine. Se deseneaza o carare pe mijloc sau intr-o parte si se tapeaza foarte bine suvitele de la radacina. Parul se strange la spate si apoi se rasuceste intr-un coc. Se fixeaza cu mai multe agrafe subtiri si spray fixativ.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Sarah Jessica Parker arrives at the 2009 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter held at the Sunset Tower on February 22, 2009 in West Hollywood, California. (Photo by Michael Buckner/Getty Images) 3. Sarah Jessica Parker, bucle diafane

Sarah Jessica Parker este o vedeta care nu poate trece neobservata la evenimentele importante. Devenita un veritabil style icon, Sarah este apreciata datorita stilului ei cat mai original. La decernarea premiilor Oscar din 2009, aceasta a asortat superbei rochii din colectia Dior Haute Couture o coafura pe cat de simpla, pe atat de eleganta. Buclele sofisticate nu se demodeaza niciodata si sunt potrivite pentru orice ocazie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.