Setari Cookie-uri

7 pasi pentru un par sanatos toamna

In timpul sezonului rece, parul este puternic agresat de agentii externi. Invata in 7 pasi cum obtii un par sanatos, stralucitor si in timpul toamnei.

Masca pentru par uscat. Se amesteca foarte bine doua galbenusuri de ou cu un albus. Se adauga apoi o lingura de miere, o lingura de ulei de masline si sucul unei lamai stoarse. Dupa ce s-au amestecat foarte bine, se aplica pe parul ud, se maseaza foarte bine pielea capului si se lasa 25 de minute sa actioneze. Apoi, parul se clateste foarte bine cu cu apa calduta din abundenta.

6. Protejeaza-l de frig

In zilele ploioase de toamna, protjeaza-ti parul impotriva frigului. Poti sa fii trendy si cu capul acoperit. Profita de accesoriile sezonului in materie de hairstyle. Te asteapta o varietate de bentite tricotate, caciuli sau palarii colorate foarte haioase.

Recomandare: caciulita gri cu mot de la New Yorker, pret 36.90 lei.

7. Tunde-l regulat

Tunde varfurile o data la doua luni, in special daca sunt despicate. Doar asa vei obtine un par puternic si stralucitor cu un aspect placut. In plus, odata ce ai scapat de varfurile inestetice vei observa ca parul va deveni mai des si va capata mai mult volum.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.