Setari Cookie-uri

Practic: la cele folosesc cele 6 pensule din trusa de machiaj?

Pentru un machiaj perfect avem nevoie nu doar de produse de inalta calitate, care nu se strang dupa cateva ore, ci si de pensule speciale pentru a putea aplica produsele uniform.

Pentru un machiaj perfect avem nevoie nu doar de produse de inalta calitate, care nu se strang dupa cateva ore, ci si de pensule speciale pentru a putea aplica produsele uniform.

Pensulele sunt la fel de importante ca si fondul de ten sau crema de fata deoarece acestea pot transforma un simplu machiaj intr-unul profesionist si de lunga durata. Iata cele mai importante pensule care nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de machiaj:

1. Peria pentru sprancene si gene

Sprancenele sunt considerate “rama fetei”, ele incadrand forma fetei si oferind luminozitate tenului. De aceea ele au mereu nevoie de o atentie speciala. Peria pentru sprancene ajuta la intretinerea acestora, aranjand fiecare fir de par.

Peria pentru gene are si ea un rol foarte important in arta machiajului deoarece ajuta la despartirea genelor daca acestea s-au lipit din cauza mascarei. Foloseste peria pentru gene imediat dupa ce ai aplicat mascara pentru a le desparti usor.

Imagine aici.

2. Pensula taita intr-un colt

Pentru un machiaj frumos, fardul de pleoape trebuie intins foarte bine pentru a nu se strange intr-o linie groasa si inestetica. De acea ai nevoie de o pensula cu multi peri si usor rigida, cu o margine taiata. Acest tip de pensula ajuta la machiajul smokey eyes, amestecand frumos culorile.

Daca esti adepta machiajului natural, poti folosi culori nude sau sidefate: crem, roz pal, bej, cicolatiu sau tonuri calde de piersica.

Imagine aici .
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.