Setari Cookie-uri

Practic: la cele folosesc cele 6 pensule din trusa de machiaj?

Pentru un machiaj perfect avem nevoie nu doar de produse de inalta calitate, care nu se strang dupa cateva ore, ci si de pensule speciale pentru a putea aplica produsele uniform.

5. Pensula pentru buze

Folosirea unei pensule pentru buze reprezinta un mod sigur de a obtine un machiaj al buzelor perfect, fara ca rujul sa depaseasca zona conturului. Alege o perie cu peri subtiri, fini si varf ascutit pentru precizie.

Inainte de a aplica rujul, foloseste un creion in aceeasi nuanta cu cea a rujului. Cu ajutorul pensulei aplica rujul pe intreaga suprafata a buzelor, plecand din mijloc si continuand catre extreme. Tamponeaza cu servetul buzele si repeta procesul pentru un machiaj de durata. La final, adauga putin gloss pentru stalucire.

Imagine aici .

6. Pensula pentru fardul de obraz

Zona pometilor este foarte importanta deoarece accentueaza forma fetei. De aceea trebuie ca de fiecare data cand te machiezi, sa nu uiti sa folosesti si blush pentru obraji. Foloseste o perie pufoasa, cu peri lungi si moi si forma rotunda pentru o aplicare perfecta si precisa.

Daca ai pielea inchisa la culoare, foloseste un blush mai inchis ( nuante ciocolatii, burgundy). Daca ai tenul normal, mediu, alege culori nude, pale (roz pal, crem, maro deschis). Daca ai pielea foarte deschisa la culoarea foloseste un blush roz deschis, piersica sau mov deschis.

Imagine aici .

Un articol de Amelia C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.