Setari Cookie-uri

Practic: la cele folosesc cele 6 pensule din trusa de machiaj?

Pentru un machiaj perfect avem nevoie nu doar de produse de inalta calitate, care nu se strang dupa cateva ore, ci si de pensule speciale pentru a putea aplica produsele uniform.

3. Pensula pentru fard

Adaugarea de umbre accentueaza machiajul ochilor. Foloseste o perie pufoasa, insa cu peri subtiri si mici ca dimensiune pentru a aplica machiajul cat mai bine. Acest tip de pensula este folositor deoarece fardul ajunge foarte aproape de linia genelor.

Pensula pentru fard poate fi utilizata si pentru a crea luminozitate in zona ochilor prin aplicarea unui fard deschis la culoare si sidefat in zona coltului interior al fiecarui ochi.

Imagine aici .

4. Pensula pentru aplicarea fondului de ten

Pensula pentru aplicarea fondului de ten ajuta la obtinerea unui finisaj perfect, fara pori. Perii pensulei trebuie sa fie mai lungi, mai desi si mai moi decat cele ale pensulei pentru fard pentru a aluneca pe piele si a ajunge si la conturul nasului si al gurii.

Pune pe mana fond de ten si ia cu pensula cat ai nevoie. Efectueaza miscari de sus in jos pentru un rezultat excelent. Acest tip de perie poate fi folosit si pentru intinderea primer-ului.

Imagine aici .
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.