Setari Cookie-uri

Practic: 7 pasi necesari in aplicarea fondului de ten

Fondul de ten este folosit pentru a acoperi imperfectiunile fetei, cum ar fi decolorarea pielii, roseata,porii dilatati sau cosurile. Aplicarea acestui produs este destul de dificila deoarece finisajul trebuie sa fie cat mai natural, astfel incat fata sa nu aiba un aspect incarcat si artificial.

5. Intinde fondul de ten

Intinde fondul de ten pe fata, folosind un buretel special, o pensula sau degetele. Daca nu te pricepi foarte bine la aplicarea produsului, foloseste varful degetelor deoarece pensula si bureteii pot lasa urme vizibile pe fata.

Realizeaza miscari drepte si precise, masand bine tenul pana cand fondul de ten intra complet in piele.

6. Aplica fond de ten in zona maxilarului, liniei parului si a decolteului

Pentru a nu avea aspectul de masca, aplica fond de ten si in zona maxilarului si a liniei parului. Daca ai dat si pe par, sterge cu un servetel umed demachiant.

In zilele in care porti decolteu, utilizeaza fondul de ten si in zona pieptului pentru a nu se face distinctia dintre pielea naturala si cea acoperita cu machiaj. Foloseste un servetel pentru a proteja bluza.

7. Sterge excesul

Analizeaza cu atentie zona nasului si cea a ochilor. Asigura-te ca machiajul nu este strans si ca acopera toate liniile fine ale fetei. Sterge excesul de fond de ten cu ajutorul unui buretel pentru machiaj sau cu un servetel uscat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.