Setari Cookie-uri

Practic: Cum sa-ti creionezi sprancenele

Sprancenele au un rol esential in sublinierea trasaturilor fetei. Acestea armonizeaza liniile chipului si confera fetei expresivitate.

Fetei rotunde i se potrivesc sprancenele usor arcuite, care alungesc chipul. Fata ovala, usor alungita necesita sprancene drepte; evitati sprancenele colorate prea inchis, foarte subtiri, deoarece vor alungi si mai mult fata. Fata in forma de inima este avantajata de sprancene putin mai scurte, de grosime medie, nici foarte groase, nici prea subtiri.

Pasul 2

Pentru colorarea sprancenelor vei folosi un creion moale si un fard maro mat pe care il vei intinde cu o pensula unghiulara foarte subtire.

Creioneaza sprancenele cu dermatograful incepand de la baza. Tine cont de directia de crestere a firelor pentru a obtine un aspect cat mai natural. Umple cu atentie spatiile goale fara a insista prea mult in anumite zone. Creioneaza partea superioara a sprancenelor in acelasi mod, urmand linia de crestere a parului. Foloseste o pensula speciala pentru a distribui produsul si catre coada sprancenei. Pensula unghiulara este un produs extrem de util care creeaza linii egale si drepte.

Pasul 3


Periaza foarte bine sprancenele de la baza spre exterior, omogenizand foarte bine produsul aplicat. Vei obtine un aspect mult mai natural si o culoare uniforma. Defineste forma sprancenelor utilizand fardul mat intr-o nuanta putin mai inchisa decat creionul. Aplica produsul cu ajutorul pensulei, incepand de la radacina catre partea superioara. Modalitatea de aplicare al fardului va fi aceeasi utilizata si in cazul creionului de contur. La final, definitiveaza aspectul sprancenelor cu un rimel-gel transparent pentru fixare.

Pentru mai multe detalii, urmareste clipul de mai jos:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.