Setari Cookie-uri

Practic: Invata sa disciplinezi parul cret

Parul cret , bogat si matasos este un atu in frumusetea femina. Insa posesoarele unei astfel de podoabe capilare stiu ca nu este usor sa-si ingrijeasca zilnic buclele rebele.

Parul cret , bogat si matasos este un atu in frumusetea femina. Insa posesoarele unei astfel de podoabe capilare stiu ca nu este usor sa-si ingrijeasca zilnic buclele rebele. De aceea, ne-am gandit sa venim in ajutorul lor cu 6 sfaturi care pot fi de folos in disciplinarea parului cret:

1. Nu-l spala foarte des

Parul ondulat nu se spala foarte des. Uleiul natural ajuta la pastrarea unui aspect cat mai ferm si evita electrizarea. De asemenea, dupa baie nu freca niciodata parul ud cu prosopul pentru a-l usca. Indeparteaza apa pieptanad usor firele cu varful degetelor.

Cel mai bine ar fi sa lasi parul sa se usuce natural. Daca este intr-adevar necesar sa folosesti uscatorul, alterneaza aerul cald cu cel rece si utilizeaza-l pana observi ca parul este 80% uscat. Include in ritualul de ingrijire si o crema anti-incretire cu proprietati de hidratare care sa nu-ti incarce parul. Cel putin o data pe luna foloseste si o masca regeneratoare, puternic hidratanta.

Propunere: Rigen Real Cream - Masca restructuranta regeneratoare cu baza acida (pH 4), care echilibrează pH-ul fiziologic al parului. Un tratament legendar in saloanele de coafura, disponibil pe haircare.ro , pret 43 lei.

2. Gaseste tunsoarea potrivita

O tunsoare potrivita poate schimba total aspectul parului cret. Aceasta va permite buclelor sa se aseze cat mai frumos, fara sa creeze prea mult volum. Tunsorile in trepte sunt cele mai potrivite pentru parul cret; tunsorile drepte ar trebui evitate, deoarece incadreaza fata intr-un mod neplacut. Totodata, este bine de stiut ca parul cret se tunde cel mai bine cand este ud. Click aici pentru a vizualiza cele mai indragite coafuri pentru parul cret.

3. Sfat pentru zilele ploioase

In zilele urate, cu umiditate excesiva renunta sa-ti coafezi parul intr-un anumit fel. Cu atat mai mult, nu te gandi sa il indrepti. Odata ce vei iesi afara si vantul iti o sa iti sulfe in par, vei observa ca toata munca a fost in zadar. Cel mai bine prinde parul intr-o coada de cal.

De asemenea, poti opta pentru anumite accesorii care sa-ti infrumuseteze parul. Bentita te poate salva cand te grabesti si n-ai foarte mult timp la dispozitie sa te coafezi. Opteaza pentru un model mai lat, tapeaza putin parul in zona din crestetul capului si esti gata de plecare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.