Setari Cookie-uri

Practic: Invata sa disciplinezi parul cret

Parul cret , bogat si matasos este un atu in frumusetea femina. Insa posesoarele unei astfel de podoabe capilare stiu ca nu este usor sa-si ingrijeasca zilnic buclele rebele.

4. Hidratare este esentiala

Hidratarea este esentiala in cazul parului cret cu tendinta de uscare. Utilizeaza intotdeaua un sampon si un balsam din aceeasi gama, cu o formula speciala pentru parul ondulat. De asemenea , utilizeaza zilnic un spray special care ajuta la descurcarea firelor de par. Spray-ul special conceput pentru parul cret ajuta la periere si confera parului un luciu natural.

Propunere: Hair Ends Elixir de la Wella, un spray bogat care hraneste varfurile si disciplineaza firele rebele, pret 49 lei.

5. Pieptanul, indicat pentru parul cret

Pieptanul cu dinti rari este cel mai bun prieten al parului cret. Peria deasa electrizeaza parul, strica forma buclelor si amplifica volumul parului. Asadar, ar trebui utilizata cat mai rar. De asemenea, este bine de stiut ca parul cret se descurca cel mai bine cand este inca umed.

6. Nu utiliza in exces produsele de styling

Nu indrepta parul foarte des. Fii mandra de buclele tale si pune-le in evidenta prin coafuri simple, cat mai naturale. In plus, in acest mod iti vei proteja parul de efectele negative ale placii de par. Caldura excesiva ataca in timp firul de par, favorizand dezhidratarea si ruperea acestuia.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.