Setari Cookie-uri

5 Noutati surprinzatoare despre machiajul ochilor

Machiajul ochilor are o importanta deosebita in ritualul de infrumusetare. Pentru a obtine o privire de invidiat, inainte de machiaj, tine cont de urmatoarele noutati, desprinse direct din tendintele actuale:

Machiajul ochilor are o importanta deosebita in ritualul de infrumusetare. Pentru a obtine o privire de invidiat, inainte sa te machiezi tine cont de urmatoarele noutati, desprinse direct din tendintele actuale:

machiaj ochi 1.Verde si violet

In sezonul viitor se pune accent pe culoare si nonconformism. Verde si violet se anunta a fi culorile must have pentru primavara lui 2011. Nu se mai poarta efectele dramatice si ochii conturati puternic, inchisi in exces cu farduri gri. Machiajul ochilor proaspat si romantic este noua tendinta care s-a remarcat deja la majoritatea manechinelor pe de podium. Nuantele reci sunt combinate cu tonuri roz si bej pentru pometi si buze. Pentru machiajul de seara, verdele si violetul pot fi asociate cu farduri aurii electrice sau oranj.

2. Natural cu efect glam

Machiajul natural poate capata oricand o nota glam cu ajutorul culorilor. Chiar daca optezi pentru farduri nude, coloreaza-ti pleoapele cu ajutorul tusului pentru ochi. Ultima noutate pentru machiajul ochilor o reprezinta tusul colorat. Joaca-te cu nuantele si vei obtine un look proapat, de efect.

Mizeza pe contraste pentru a-ti evidentia privirea. Aplica pe peloapa inferioara tus inchis si pe pleoapa superioara un tus deschis, lila, albastru sau gri. Iata un alt truc bun de incercat. Traseaza o linie inchisa de la coltul interior pana la jumatatea ochiului, apoi continua cu un tus colorat, aplicat pana in exterior.

3. Efecte metalice

Efectele metalice si-au asigurat un loc fruntas in lumea stralucitoare a modei. Treptat au influentat si tendintele in machiaj, fiind apreciate pentru luminozitate si efectul dramatic pe care il confera. Accentele metalice sunt potrivite categoric machiajului de seara, extravagant.

Confera luminozitate privirii utilizand un fard auriu-bronze sau unul argintiu. De asemenea, poti sa amesteci un fard mat cu unul sidefat si vei obtine acelasi efect. Completeaza machiajul cu un contur negru impecabil si mascara. De retinut, machiajul metalic se potriveste cel mai bine cu buze nude, asadar evita rujurile aprinse de aceasta data.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.